Megbuktam záróvizsgán és sírva felhívtam pszichiáteremet. Ez ciki volt?
Figyelt kérdés
Na szóval ma volt vizsgám és megbuktam záróvizsgán. Fogtam magam és felhívtam dokinőmet akihez évek óta járok és sírva elmondtam neki. Ő meg nagyon kedvesen, empatikusan kiváló tanácsokat adva válaszolt és mondta hogy majd legközelebb jobban sikerül. Hát én meg sírtam nagyon aztán elköszöntem tőle.
Na most ez mennyire volt ciki? Nagyon gáz így felhívni a doktornőmet?
2016. jún. 1. 20:53
11/15 anonim válasza:
# 10/10 azért egy dolgozat és a záróvizsga között ég és föld a különbség .
egyébként ennél sokkal furább dolgokkal is találkoznak a pszichiáterek,idegileg kimerültél,megviselt
13/15 anonim válasza:
Én ugyan pszichológus vagyok, nem pszichiáter, de nem találnám cikinek ha így felhívnál. Még a ciki közelében sincs :D És szerintem ő sem tartja cikinek.
15/15 A kérdező kommentje:
utolsó démon nevű válaszoló!!
Megkérdezhetem hogy miért tartod a kérdésemet kamunak? Hogy lehetsz ennyire bizalmatlan meg buta?
2016. jún. 20. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!