Ciki ha egy 12 éves lány fél a sötétben? És mit tegyek?
Nem nézek mostanába semmi horrort.
Nagyon félek "valamitől,,.
Nyugtatgatom is magam hogy "semmi baj nem lehet és hogy nincs ott semmi .
De nem segít.
A lámpát meg nem hagyhatom égve mart anyukám szól hogy kapcsoljam le, a tv se mehet.
És egyadül alszom.
Mit tegyek hogy ne féljek?
Majd kipróbálom és a lámpát is! :D
Köszi a válaszokat! :)
Rám most is rám tör néha, pedig 16 éves vagyok és nem egy kis félős típus, meg nem is van nagyon olyan dolog ami letudna győzni, ha rám támadna, max a fegyver.. Valaki felnőttkoráig nem szeret a nagyon sötét helyeken sétálni...
Én elkezdtem késeket gyűjteni... ez egy nagyon rossz fajtája a megoldásnak, de hatásos és gyors ha egy tárgyba rakod a bátorságod.... igen.... mint egy kisgyerek egy takaróba, de a kés legalább tényleg hatásos ha valaki jön...
"Valaki felnőttkoráig nem szeret a nagyon sötét helyeken sétálni..."
Nem felnőttkoráig. Az utcán pl. mindig veszélyben vagy a sötétben, figyelni kell, bárki elkaphat.
De a saját lakásodban biztonságban vagy. Legalábbis szörnyek nincsenek ott.
a lakásunkban nincsenek szörnyek, csak a fejünkben.
a sotétségtől való félelem, az egyik leggyakoribb fajta
Lassan 20 vagyok, de ugyanúgy felek a sötétben. Házban nem felek annyira. De ha hajnalban indulok suliba vagy gyakorlatra akkor rettegve megyek ki a saját udvarunba. Érdekes, hogy jobban érzem magam miután kiértem az utcára.
Én mindig a telefonom vakujával világítok. Telefonommal elég nagyot lehet ütni. Szóval, ha valaki megtámadna tuti a Nokiámmal verném szét😅😂
Eddig az utolsó tanácsa a legjobb. Aludj késsel, ami egy tokban van, ergo: bárki is támadna rád, esélyed sincs használni. Ez igen!
Kérdező: a fejedben létező szörnyeket irtsd ki - vagy írj versikét rá, gyújts előtte gyertyát, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!