Ciki ha egy 12 éves lány fél a sötétben? És mit tegyek?
Nem nézek mostanába semmi horrort.
Nagyon félek "valamitől,,.
Nyugtatgatom is magam hogy "semmi baj nem lehet és hogy nincs ott semmi .
De nem segít.
A lámpát meg nem hagyhatom égve mart anyukám szól hogy kapcsoljam le, a tv se mehet.
És egyadül alszom.
Mit tegyek hogy ne féljek?
Szia!
Csak éjszaka félsz vagy nappal is? Lakásban vagy az utcán?
Én 46 éves vagyok. Gyerek koromban nagyon félős voltam. Még nappal sem maradtam bent egyedül a lakásban, ha valaki nem volt bent velem. Egyedül sem mertem aludni a húgommal aludtam egy ágyban, pedig közös szobánk volt. Tinédzser koromban - ez érdekes - nem féltem éjszaka egyedül az utcán, de volt olyan, hogy még 16 évesen az anyukám mellé feküdtem mert féltem. Aztán olyan 22 éves lehettem amikor egyszer csak magától elmúlt. Nem tudom, hogyan, de azóta egyáltalán nem félek sem éjjel, sem nappal, sem a lakásban, sem az utcán. Sőt kimondottan szeretek egyedül lenni itthon. Nem tudom ez mennyire vigasztal téged, hogy esetleg te is kinövöd. Azért anyukáddal beszéld meg a dolgot és ha az segít egy kis lámpát hagyjatok égve éjszakára.
Köszönöm a választ ! :)
Amúgy éjjel és a lakásban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!