Megbuktam záróvizsgán és sírva felhívtam pszichiáteremet. Ez ciki volt?
Na szóval ma volt vizsgám és megbuktam záróvizsgán. Fogtam magam és felhívtam dokinőmet akihez évek óta járok és sírva elmondtam neki. Ő meg nagyon kedvesen, empatikusan kiváló tanácsokat adva válaszolt és mondta hogy majd legközelebb jobban sikerül. Hát én meg sírtam nagyon aztán elköszöntem tőle.
Na most ez mennyire volt ciki? Nagyon gáz így felhívni a doktornőmet?
"az lemaradt hogy 23 éves férfi vagyok :))"
Az is lemaradt, hogy troll vagy.
Egyáltalán nem biztos hogy troll.
Ez ezerszer jobb, mintha magadba fojtanád. Sajnos sok embert ismerek akikről TUDOM hogy érzelmes emberek, és vannak problémáik de magukba fojtják és még olyannak se mondják el, akiben megbíznak.
18/F
1-es válaszoló ha én troll vagyok akkor te egy értelmes ember xD
Kérdésre válaszoljatok
Második válaszoló!!! Én is sok embert ismerek főleg férfiakat akik magukban őrlődnek és kikészülnek teljesen. Az rossz!!!
Harmadik válaszoló: lány négyesért sírt de itt nem ez a lényeg hanem hogy felhívtam doktornőmet. Ez gáz az ő szempontjából?
Aranyos vagy:)
Szerintem ő is ezt gondolja. Pszichiáter lévén biztos sok furcsasággal találkozott már,a te eseted meg inkább aranyos,mint fura,vagy ciki,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!