Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megbuktam záróvizsgán és...

Megbuktam záróvizsgán és sírva felhívtam pszichiáteremet. Ez ciki volt?

Figyelt kérdés

Na szóval ma volt vizsgám és megbuktam záróvizsgán. Fogtam magam és felhívtam dokinőmet akihez évek óta járok és sírva elmondtam neki. Ő meg nagyon kedvesen, empatikusan kiváló tanácsokat adva válaszolt és mondta hogy majd legközelebb jobban sikerül. Hát én meg sírtam nagyon aztán elköszöntem tőle.

Na most ez mennyire volt ciki? Nagyon gáz így felhívni a doktornőmet?

2016. jún. 1. 20:53
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
az lemaradt hogy 23 éves férfi vagyok :))
2016. jún. 1. 20:54
 2/15 anonim ***** válasza:
30%

"az lemaradt hogy 23 éves férfi vagyok :))"

Az is lemaradt, hogy troll vagy.

2016. jún. 1. 21:00
 3/15 anonim ***** válasza:
54%

Egyáltalán nem biztos hogy troll.

Ez ezerszer jobb, mintha magadba fojtanád. Sajnos sok embert ismerek akikről TUDOM hogy érzelmes emberek, és vannak problémáik de magukba fojtják és még olyannak se mondják el, akiben megbíznak.

18/F

2016. jún. 1. 21:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat is ismerek aki 4-est kapott és sírt. Igaz lány volt.
2016. jún. 1. 21:06
 5/15 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló ha én troll vagyok akkor te egy értelmes ember xD

Kérdésre válaszoljatok

2016. jún. 1. 21:09
 6/15 A kérdező kommentje:

Második válaszoló!!! Én is sok embert ismerek főleg férfiakat akik magukban őrlődnek és kikészülnek teljesen. Az rossz!!!

Harmadik válaszoló: lány négyesért sírt de itt nem ez a lényeg hanem hogy felhívtam doktornőmet. Ez gáz az ő szempontjából?

2016. jún. 1. 21:11
 7/15 anonim ***** válasza:
74%
Egyáltalán nem gáz. Legalább megnyugtatott.
2016. jún. 1. 21:20
 8/15 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy:)

Szerintem ő is ezt gondolja. Pszichiáter lévén biztos sok furcsasággal találkozott már,a te eseted meg inkább aranyos,mint fura,vagy ciki,

2016. jún. 2. 12:32
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
23 évesen, mikor már szőrös a tőke? Kövezzetek meg, de szerintem ultra ciki/langyi lépés volt ez.. 27/F
2016. jún. 2. 13:26
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az orvosod is jót kacagott rajtad, a férjének mesélve, hogy milyen kemény ember vagy, utána meg jót szexeltek.. Legyen már egy kis erő/tartás benned jó? Nekem mikor 4-en rúgtak a fejem, akkor sem sírtam, nem h egy dolgozat miatt..:DDD LEGYÉL már férfi...
2016. jún. 2. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!