Ha vki soha nem kapott olyan apai szeretet amit szeretetnek
kellet volna éreznie és nem volt apa-fia kapcsolata sem
túl jó az befolyásolhatja a személyiség fejlődést,
érzelmeket?
igen,nagy mértékben befolyásolja sajnos.
2010. ápr. 10. 21:49
Abszolùt befolyàsolja,mert nekem az anyàmmal volt igy,és tudom,hogy milyen érzésed lehet.
2010. ápr. 10. 21:51
Természetesen. Én nagyon szeretem az édesapámat, de Ő nem túl érzelgős ember, nehezen mutatja ki az érzelmeit. Igaz én sem. De mivel a családomban sajnos nagyon nincs más rajta kívül. Így elég nehéz, hiszen sokszor szükségem lenne a szeretetére.
Bár én lány vagyok.
2010. ápr. 10. 21:51
4/18 A kérdező kommentje:
19 fiú vagyok, ma mesélte egy haver faterjának mit műveltünk este (csajozás stb) és elgondolkodtam én soha semmit nem mesélek neki nem is merek nincs meg a bizalom meg zavarba vok mellette bezzeg ha 1 jó haverral vagyo kteljesen felvok lazulva stb és ez a feszélyezett érzés a mindennapjaim végig kiséri h tudnék kilépni ebből?? tele vagyok szélsőségekkel a külsőm miatt 1 kúróhercegnek tűnök valójában itt irogatok az érzelmi bajaimma. Ezis a személyiség zavaromat jellemzi h többet szeretnék mutatni mint aki vagyok meeg másnak próbálom beállítani magam? lehetnek összefüggések? segítsetek mer igy sz_r az életem
Egy darabig az megy,hogy a baràtaid elött màsnak mutatod magadat,de egy idö utàn fàrasztó lesz neked is.Jobban teszed,ha azt mutatod,ami a valósàg.
Pontosan ezért nem tudod apukàddal megbeszélni a dolgaidat,mert talàn azt érzed,hogy ö ismer téged és nem tudod megjàtszani elötte màst mutatni,mint amilyen valójàban vagy.
Legyél eredeti jó teszel ezzel magadnak is!
2010. ápr. 10. 22:12
Nem azért vagy ilyen, mert nem kaptál apai szeretetet, hanem azért, mert 19 éves fiú vagy. Teljesn normális viselkedés ez. Persze az is jó, hogy tudatában vagy, hogy ezzel a viselkedéssel nem sokáig lehet megélni. Ki fogod nőni.
És jut eszembe: ne apukádat hibáztasd ezért, mert hozzászoksz, és mindíg más lesz a hibás, ha marhaságot csinálsz.
2010. ápr. 10. 22:29
Hát, nekem például lettek ilyen zavaraim. És megértelek, mert felnőtt fejjel döbbentem rá, hogy az apám SOHA nem beszélt nekem nőkről, sem semmiről ezzel a témával kapcsolatban, és más fontos dolgokról sem. Milyen apa az ilyen? Így aztán én sem beszélek neki a magánügyeimről, vannak barátaim, akikkel megtárgyalhatom.
2010. ápr. 10. 22:31
8/18 A kérdező kommentje:
de én most nem hibáztatok senkit nem hibát vétettem nem érted a kérdésemet 19 éves koromra fedeztem fel h vmilyen törés volt mentális egészségemben fél felnőtt fejjel foglalkozok ezzel...és az okait keresem sokszor rádöbbenek ha nem lennék tele gátlásokkal,amiket már elég jól leküzdöttem meg feszélyezve teljesen sokkal normálisabb lennék...
9/18 A kérdező kommentje:
ez nős téma csak 1 példaéletben kb mindenre igaz pl múltkor ültem mellette kocsiba és az egész 1 kellemetlen feszült dolog volt...meg pl előfordul állok megállóba és nagyon rossz közérzetem van nem találom a helyem sokszor nemtudom magam hova tenni nincs útmutatóm zavart vagyok nincs ,,hátországom" , nincs meg bennem az a magabiztosság ami másnál alapvető tulajdonság,félek a csalódástól és nem bízok magamba,anyukámmal vmivel jobb a kapcsolatom de nagyon zárt vagyok felé is
10/18 A kérdező kommentje:
ezeknek a dolgoknak sztem okai vannak és nem hinném ezek normális fiatalkori bajok, és az sem h halak vagyok mert ugyebár a halak alapból jellemzi érzelmi kilengések,alacsonyönbizalom ennél sztem ez súlyosabb
Kapcsolódó kérdések: