Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális ha egy gyerek bepisil...

Normális ha egy gyerek bepisil a félelemtől?

Figyelt kérdés

Szerintem szánalmas és undorító. Rossz visszaemlékezni is rá.

Kíváncsi vagyok mennyire normális ha egy 8 éves gyerek annyira fél hogy bepisil? (Anyámtól féltem, hogy megver, mondjuk a félelem nem segített de na xD)

2016. máj. 24. 10:31
 1/10 anonim válasza:
100%
Mi ebben a szánalmas es undorító ?
2016. máj. 24. 10:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyílván nem normális, de szerintem egyáltalán nem a gyerek tehet róla, ha 8 évesen bepisil a félelemtől, hanem az idióta szülő.

A leírásodból látszik is, hogy elcseszett ember lett belőled anyád 'nevelése' miatt, mert egy ilyen dolgot nem szánalmasnak és undorítónak kéne nevezni, hanem szomorúnak.

2016. máj. 24. 10:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az nem normális, hogy egy gyereknek annyira félnie kelljen az anyjától, hogy bepisil.
2016. máj. 24. 10:44
 4/10 Bence_ ***** válasza:
100%

Félelemtől bepisilni normális.

Az ilyen kapcsolat abnormális.

2016. máj. 24. 10:53
 5/10 A kérdező kommentje:
És az miért van hogy a bátyámból nem lett elcseszett ember? Őt is anyám nevelte. Sőt. Állítása szerint engem jobban szerettek. Hálátlannak érzem magam, mert úgy érzem hogy ez csak annyiban nyílvánult meg hogy egy fokkal kevesebb verést kaptam. És ő mégse lett elcseszett...
2016. máj. 24. 11:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Én még 13 évesen is bepisiltem xD
2016. máj. 24. 11:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Szerintem lelki problémáid vannak, nem tudtad még feldolgozni, hogy vertek. Keress fel egy szakembert, ő segíteni fog.

Hogy a bátyád miért nem olyen, mint te, azt nem tudom. Más lelki alkatok vagytok. Vagy rajta más formában jön/jött ki, hogy verték.

2016. máj. 24. 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez anyád szégyene, nem a tiéd!

Hasonlót én is éltem át: 15 éves voltam, anyám és apám veszekedtek, anya berúgott, és nekem esett. Halálfélelmem volt. Egy részem biztos volt benne, hogy meg fogok halni.

Hárman vagyunk testvérek, és ezek a dolgok mindenkin máshogy jönnek ki. De mindannyian önmagunkat bántottuk.

A bátyám munkamániás. A Normál melója mellett egy vállalkozást is visz, éjjel is felkel dolgozni. 30 éves és ősz. Ötvennek tűnik.

A nővérem kokaint szívott, majd prostituáltnak állt. Ő már kilépett ebből, és egy másik kontinensre menekült.

Én azt hittem, megúsztam.

Most, 25 évesen látom hogy nem. Egy kis törődésért bárkivel lefeküdtem (szeretetkurca a pszihológiai megnevezése) majd hozzámentem az első pasihoz, aki hajlandó volt elvenni, és gyorsan szültem két gyereket. Szinte gyerekfejjel.

Már az pozitívum, hogy nem baltásgyilkos, csak infantilis anyupicifia.

Röviden: én is pont úgy elbactam mint a testvéreim.

De innen szép nyerni.

Javaslom, keress egy pszihológust, illetve olvass a témában.

2016. máj. 24. 11:53
 9/10 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, és sikerült nagyjából feldolgozni, csak néha még előjön...
2016. máj. 24. 12:13
 10/10 Bence_ ***** válasza:

Keress egy pszichológust.

Ameddig elcseszettbek érzed magad addig van min dolgozni.

2016. máj. 24. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!