Vény nélkül lehet venni szorongásoldót, hangulatjavító illetve ezekhez hasonlót?
Kiskorom óta keresem a megoldást a feszültségeim, dührohamaim és a depresszióra való hajlamom kezelésére. Sajnos ezidáig a pszichológusokkal való beszélgetés sem tűnt hosszútávú megoldásnak. Negatív gondolataim vannak, kimerültnek érzem magam fizikailag és mentálisan egyaránt. Szükségem van valami átmeneti megoldásra, hogy mindenféle belső akadály nélkül éljem az életem. Ez az állapot mindent megnehezít. A teljesítményem a suliban és a munkahelyemen - mekiben szintén lecsökkent. Alig tudok koncentrálni bármire is. Szörnyű ez az egész! Sajnos, ha napokat pihenek vagy alszok át sem múlik el a fáradtság és a gondolataim is megállíthatatlanul cikáznak a fejemben. Mit tehetnék? El vagyok keseredve.
16/L
"fél szemet se"
Nekem is fél szemmel kezdődött, aztán az lett a vége, hogy volt hogy a zártosztályon, volt, hogy a toxikológián kötöttem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!