Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy reagálna erre egy pszicho...

Hogy reagálna erre egy pszichológus?

Figyelt kérdés

Voltam egy pár alkalommal a suli pszichológusnál (oszim és szüleim tudta nélkül, erre kérlek ne kérdezzetek rá) és még szeretnék menni pár alkalommal. "Írtam" egy könyv/történet szerűséget és arra gondoltam, hogyha odaadom neki, hogy olvassa el, akkor talán könnyebben tudnák vele beszélni arról a témáról. Tudom ez hülyeség, de ha tegyük fel odaadom és elolvassa akkor, hogy reagálna? Lehet, hogy szólna az oszimnak? Vagy egyáltalán ez lehetséges?

Bocsánat ha nem teljesen érthető, hogy mit akarok és bunkó válaszoktól kérlek kíméljetek :)

2016. máj. 19. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem fogja elolvasni. Írott szövegből nem tud annyi információt leolvasni, mint ha szavakban mondanád el. Így valószínűleg azt kérné meséld el inkább.
2016. máj. 19. 19:50
 2/5 A kérdező kommentje:
És mi van akkor ha szemtől szembe nem tudnám elmondani? Mármint én írásban sokkal inkább ki tudom fejezni a gondolataimat mint szemtől szembe
2016. máj. 19. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Általánosságban nem lehet szerintem kijelenteni, ők sem egyformák. Van ez a komoly hátránya az írott szövegnek amit írtam, aztán meg ki tudja.
2016. máj. 19. 20:06
 4/5 anonim válasza:
énvelem is előfordult hogy leírtam. Mikor traccson vagy, akkor érdemes ezt csinálni, mert legközelebb jobb hangulatnál eszedbe sem jutna elmondani azokat a dolgokat. Én másnap úgy voltam, mintha nem én írtam volna. Ezért jó, erre kiváncsiak. Lényeg, hogy vázlatszerűen.
2016. máj. 20. 00:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ott helyben elolvashatnátok együtt.
2016. jún. 28. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!