Mi van velem? (bő kifejtés lent)
Aranyos vagy:-)
Ne aggódj! Ezeknek a hangulati ingadozásoknak is vége lesz. Nekem 14-15 évesen kezdődött,kb. 16 voltam,mikor elmúlt. Nálad is minden rendben lesz:-)
Utolsó válaszoló vagyok.
A kamaszok általában nem nagyon mutatják ki a barátaik előtt az ilyen érzéseiket, próbálnak menőbbnek tűnni. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy nekik nincsenek ilyen gondolataik. A kamaszkort egyébként mindenki másként éli meg, van aki depressziósabb, valaki meg alig. És mindenkinél más az is, hogy mikor jönnek a tünetek, mennyi idős korban. Szerintem minél korábban kezd valaki az életfeladatával és hasonló témákkal nemcsak a hülyüléssel, bulizással foglalkozni, annál értettebb. Az életkorok, a gyerekkor, kamaszkor, felnőttkor olyanok, mint a lépcsőfokok, egymásra épülnek, és ha valaki nem éli meg rendesen valamelyiket akkor mikor kell, ott kezdődnek a gondok. A kamaszkor természetes velejárója a hangulatingadozás, a lázadás, az élet dolgain való gondolkodás. Ezek mind az egészséges felnőttkor alapjai. Pl. ha valakit hagynak lázadni, és megengedik, hogy néha a saját feje után menjen, akkor sok mindent a saját bőrén tapasztal meg, és ezáltal jóval tapasztaltabb lesz, mint azok a társaik, akiket nem hagynak kibontakozni. Én úgy gondolom, hogy ezeket mind meg kell élni. Ne akard egy gombnyomással kitörölni, mert neked lesz jó felnőttként, ha minél több érzésen, és tapasztalaton leszel túl. Ilyenkor kamaszkorban keressük az utunkat, és kerülünk közelebb önmagunkhoz. Szóval tényleg ne aggódj, veled biztosan nincs baj. Egyébként ha rosszul érzed magad, vagy szeretnél ezekről beszélni valakivel, akkor nyugodtan írj nekem üzenetet, mert jelenleg én is ebben a korban vagyok, és hasonlókon megyek keresztül.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!