Hogyan lehet ezen segíteni? (Lent kifejtés)
18 éves vagyok, és eddig nem nagyon jött össze jól a dolog lányokkal. Egy olyan lányba lettem szerelmes pár éve, aki elég csúnyán elbánt velem így utólag átgondolva. Anno összejövőben volt egy sráccal, közben ő már tudta hogy én mit érzek iránta. A sráccal összeveszett és engem kihasználva tette féltékennyé..Aztán mikor már teljesen úgy nézett ki, hogy lesz belőlünk valami, akkor mondta, hogy a másik srácot választja inkább, és maradjunk barátok..Előtte sem nagyon, de ezek után meg végképp nem jó a magánéletem. Üres, nem történik semmi ezen a téren. Van pár utalás 1-2 lánytól hogy tetszenék nekik, de ők pedig nekem nem. Már nem vagyok szerelmes, és inkább "düh"-t táplálok az ominózus lánnyal kapcsolatban, akivel látszólag meg teljes barátságban vagyunk, mert élethelyzetből adódóan, nem fejezhetem ki a haragomat azért amiért átvert, s nem is oldana meg semmit. Ő neki azóta is vannak fiúi, boldog, én pedig azóta is neki akarok bizonyítani, az az egyetlen célom, hogy egyszer megbánja a döntését. Az ellenkező nemmel kapcsolatban teljesen félénk lettem ,nem úgy, hogy nem merek beszélgetni velük, vagy gátlásos vagyok, hanem nem tudom elkpzelni hogy esetleg valakinek én igazán kellenék, és működhetne. Pár hónapja kezdett el zavarni igazán a helyzet, hogy 18 évesen szűz vagyok, és még nem volt barátnőm, akkor még a lány miatt, akinek bizonyítani akarok (ő már tapasztaltabb ezen téren is.), most pedig hozzáadódott hogy nekem is hiányzik mindez. Olyan szinten szégyenlem ezt a dolgot, hogy régebben mindig én akartam lenni a középpontban, akárhol csak lehetett, nagyobb közönség előtt, baráti társaságban..most ha sok ember (akár ismerősök közül) előtt beszélek, érzem hogy melegem lesz, izgulok, és tudom hogy ez okozza. Érdekes, pozitiv életszemléletű vagyok, kívülről szinte mindig vidámnak látszok, állítólag jó humorom van és jól is nézek ki. Talán pár kg felesleg van (tényleg nem sok..), de azon kívül sportos vagyok, kicsit izmos is, mégis ez van. Még talán azoknak a lányoknak is bejöhetnék, akik csak a pénzre mennek, mert az átlagtól kicsit jobban állok, ezek a lányok persze nem érdekelnének különösebben, max rövid ideig, de még az sem jön össze.
Fogalmam sincs, jó helyre írok e, nem tudom, hogy egy csajozási útmutatót kellene elolvasnom, vagy inkább egy pszichologushoz elmennem, erre várom lényegében a választ, de az tény,hogy valamilyen segítség kell, mert ebbe a helyzetbe lassacskán bele fogok őrülni.
Szia
menj pszichológushoz mer ez a dolog az idegeidre ment és fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!