Ilyen problémákra jó szakembert tudnátok ajánlani?
2007 óta élek pánikbetegséggel együtt, szerencsére a mindennapi életvitelemet nem befolyásolja.
Viszont már egy éve szinte napi szinte előjött egy olyan probléma, hogy rámjön a szorongás, és borús gondolatok az idő múlásával és az élet gyors elmúlásával kapcsolatban, emiatt rámjön a félelem, a reszketés és ez tönkreteszi a napomat teljesen.
Elmentem az orvoshoz aki kezel, annyival elintézte a dolgot, hogy szedjek dupla annyi gyógyszert. Ezt meg is tettem, de ez a szorongás nem múlt el, csak olyan leszedáltan érzem magam és állandóan fáradt vagyok.
Tudtok olyan szakembert javasolni, aki ezen a fenti problémámon tud bármilyen terápiával, módszerrel segíteni, hogy ne legyenek ilyen gondolataim, vagy ha elő is jönnek ne szorongjak, pánikoljak miattuk?
Köszönöm szépen.
Hasonló gondolataim nekem is vannak időnként, bár fizikai tünetei szerencsére nincsenek, max lehangolódok.
Szerintem nálam az az oka, hogy nem úgy élem a mindennapjaim ahogy szeretném. Persze lehet nálad más... 21f
Sajnos az életem nekem sem egy sikertörténet, ehhez is köze lehet a pánikbetegségemnek.
Ezért is keresek egy olyan szakembert aki segít megérteni az összefüggéseket, segít elfogadtatni a tényeket és segít "kiírtani" ezeket rossz érzéseket. Egyedül nem megy, ezért is keresek erre segítséget szakember képében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!