Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A depresszió, szociális...

A depresszió, szociális fóbia, generalizált szorongás, egyáltalán gyógyítható betegségek?

Figyelt kérdés

Komoly a kérdésem, mivel egyrészt én is ezekben szenvedek már hosszú évek óta (jártam kezelésekre is, sikertelenül) és nem nagyon olvastam még sikersztorikat a neten.

Vagy legalábbis még nem hallottam olyanról, aki krónikus beteg volt és sikerült volna meggyógyulnia (ellenben olyanról már igen, aki inkább az eutanáziát választotta...).

2016. máj. 16. 09:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10: Háát, én a helyedben még most próbálnék meg valahogy kigyógyulni belőle. Főleg, hogy talán nálad nem is annyira vészes (MÉG! mert romolhat), mert annyi idősen, amennyi te lehetsz most, még internetre sem nagyon mertem irkálni (igazából miután először átestem egy kezelésen, kezdtem el a neten írogatni fórumokra és chatelni).

Addig próbálj valamit kezdeni vele, amíg nem lesz belőle állandó szorongás és depresszió.

2016. máj. 22. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:

generalizált szorongástól szenvedek én is. Sajnos nem engedhetem meg magamnak a fizetős terápiát, pedig a gyógyszeres mellett kéne az is, de nem keresek annyit, hogy menjen a dolog. Havi 1 alkalom meg nos.... hát kb annyira nem mennék vele sokra szerintem.

Remélem, mindkettőnk meg mindenki érdekében, hogy van kiút, mert lassan beleőrülök már én is.

2016. jún. 3. 09:02
 13/13 A kérdező kommentje:
12: A remény hal meg utoljára. Igaz?
2016. jún. 8. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!