állandó pánikrohamok?
Figyelt kérdés
Mostanában állandóan rámjön este fele,hogy elkezdek levegőért kapkodni, és rosszul leszek. 1 hete szombaton mentőt hivtunk,mert akkor előtte épp megittam fél liter energia italt, és felvitte 125-re a pulzusom. Majdnem elájultam. Azóta félek attól,hogy megint előjön ez. Mit tegyek?:(2016. máj. 9. 00:10
11/17 omba válasza:
Ismerem én ezt, nekem tüdőproblémák miatt van,a légszomjból indul, aztán meg a pánik.
Ne menj az ablakhoz, Q nagy a kísértés, hogy kiugorj!. Én arra gondolok, bent is ugyanannyi oxigén van, mint kint...
Próbált meg az a valeriana (nagyobbrészt gyógynövény) dolgot, ha nem elég, vannak erre gyógyszerek.
12/17 A kérdező kommentje:
dehogy ugrok ki. Jézusom :D
Nem elmebeteg vagyok,csak pánikolok amit nem tudok kezelni.
Az a baj hogy a múltkori koffein túladagolásom után én már teát sem merek inni. Semmit.
2016. máj. 9. 08:51
13/17 A kérdező kommentje:
vagy az kapszula?
2016. máj. 9. 08:51
14/17 anonim válasza:
A Valeriana tényleg jó. A nagy tesóm is pánikban volt vizsgaidőszak előtt. Neki a doki Sedativ Pc-t írt fel. Ez ilyen szopogató tabletta, azt hiszem vény nélkül lehet kapni a patikában. A koffein cuccokat meg kerüld! És legyél sokat a levegőn :)
15/17 omba válasza:
Én se vagyok elmebeteg, meg még mindig itt vagyok, de jól írod:
"csak pánikolok amit nem tudok kezelni. " - ja, hát ezért veszélyes az ablak. :)
16/17 anonim válasza:
Ha a földszinten lakik, nem veszélyes az ablak.
17/17 anonim válasza:
Sokkal nagyobb gondjaid is lesznek az életben, mint az érettségi, ne stresszeld túl. Tanulj rendesen, es sikerülni fog. A túlstresszeles le csökkenti a teljesítményt bízz a képességeidben es a tanulásodban. Energiaital fölösleges, kiegyensúlyozott rendes vitamindus fehérje dús kaja kell es megfelelő mennyiségű alvás., feszültséglevezetesnek pedig kocogas vagy ilyesmi, amit sportolni szoktál. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!