Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » őrült vagyok? Bővebben lent.

őrült vagyok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
15 éves vagyok lány, olyan 9 éves korom óta öngyilkos akarok lenni, megakarok halni utálok élni. Nincs rossz családi hátterem, vagy ilyesmi. Szerintem csak az a bajom, hogy soha nincs jó kedvem, nem találom magam a világban. Nincsennek barátaim, csak anyukámmal szoktam beszélgetni. Az 1-ső öngyilkossági kisérletemet 12 évesen követtem el nagyon leromlott az átlagom meg úgy össze jött mindem. A 2-dik az 2 hónappal ezelőtt próbáltam, meg egy megbukott ecdl vizsga miatt. Anyyi volt hogy felmentem a 13-dikra és leakartam ugyrani. Félóráig áltam ott de kijött vki és sajnos levitt azóta nem merek vissza mennni... Meg naon agresszív vagyok elkezdem tépni a hajamat meg végig csikarom az arcom véresre. És sokszor verem a fejemet a falba. Nem merek, orvoshoz menni félnék, hogy mit mond. Mit tegyek? Ténleg megőrültem?
2010. ápr. 8. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Muszáj lesz elmenned egy pszichológushoz! Mielőbb!
2010. ápr. 8. 18:48
 2/6 anonim válasza:
Én is az orvost javaslom. Hidd el, nem kell félni tőle, csak segítene.
2010. ápr. 8. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
ha valaki öngyilkos akar lenni, annak elsőre is sikerül...
2010. ápr. 8. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem gondolkodj el azon, ( hogyha már te meg akarsz halni) hogy milyen rossz lesz apukádnak, anyukádnak ha te nem leszel. Ha másért nem, ezért ne tedd. Ezt ajánlom : http://www.youtube.com/watch?v=0ltAGuuru7Q
2010. ápr. 8. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:

szerintem egyszerűen csak figyelemhiányos vagy, mint ahogy a korosztályod kb 70%-a...

ha igazán meg akartad volna ölni magad, akkor már sikerült volna, így vagy úgy...

szerintem szerezz barátokat, és akkor lesz, aki figyel rád, akivel beszélhetsz, együtt örülhetsz, és együtt sírhatsz.

2010. ápr. 8. 20:25
 6/6 anonim válasza:

Az őrült nagyfokú intellektuális függetlenséggel rendelkező ember. Ha ilyen vagy vegyél fel!

serio_us666@hotmail.com

2010. nov. 11. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!