Ezekel a betegségekel mit lehet kezdeni? Meg egyebek
Figyelt kérdés
Tikelés amire semmilyen gyógyszer nem használt,alvás zavar amire a pszichiáter csak a szaros rivotrilt irta fel amitől nem alszok jobban..ezért nem is szedem...Szóval van még az is hogy minden kis zajtól meg ijedek ez mindig is igy volt.Valamilyen oknál fogva nyolcadikos korom körül nehezeben kezdem el beszélni nehez tudom kifejezni magam szavakba.Van egy szivritmus zavarom amiért peacemakerem van (terhelhetem magam) ezt csak úgy meg emlitetem.Jártam terembe edzeni 8 hónapig tartotam a kaját minden volt 5 hónap kihagyásom most fogom újra elkezdeni csak hát ideges vagyok mert a terembe is néznek a k'csögök.Szeretek magamnak sérüléseket csinálni (ököl a falba stb..) olyan jó érzés és szerintem elég szépek is.Jövőre megyek új iskolába ott folytatom a szakmát (számitógép szerelő) gondolom ne számitsak sok jóra ezek miatt..15/f2016. máj. 7. 05:13
11/11 A kérdező kommentje:
Ez igy elég szopás szerintem elég felesleges ilyen selejtesen élni... szerintem ki kéne nyirni magam végülis nem tudok sok mindent csinálni azon kivűl hogy gépezek szóval ja szerintem elég jó ötlet..
2016. máj. 7. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!