Ezekel a betegségekel mit lehet kezdeni? Meg egyebek
Figyelt kérdés
Tikelés amire semmilyen gyógyszer nem használt,alvás zavar amire a pszichiáter csak a szaros rivotrilt irta fel amitől nem alszok jobban..ezért nem is szedem...Szóval van még az is hogy minden kis zajtól meg ijedek ez mindig is igy volt.Valamilyen oknál fogva nyolcadikos korom körül nehezeben kezdem el beszélni nehez tudom kifejezni magam szavakba.Van egy szivritmus zavarom amiért peacemakerem van (terhelhetem magam) ezt csak úgy meg emlitetem.Jártam terembe edzeni 8 hónapig tartotam a kaját minden volt 5 hónap kihagyásom most fogom újra elkezdeni csak hát ideges vagyok mert a terembe is néznek a k'csögök.Szeretek magamnak sérüléseket csinálni (ököl a falba stb..) olyan jó érzés és szerintem elég szépek is.Jövőre megyek új iskolába ott folytatom a szakmát (számitógép szerelő) gondolom ne számitsak sok jóra ezek miatt..15/f2016. máj. 7. 05:13
1/11 A kérdező kommentje:
Ja igen elfelejtetem mondani a vissza térő hangulat ingadozásokat volt hogy már olyan volt a hangulatom hogy az öngyilkoságra gondoltam
2016. máj. 7. 05:15
2/11 A kérdező kommentje:
Ja meg azt elfelejtetem hogy sokat fantáziálok arról hogy kit hogy ölnék meg..Istenem mennyi mindent elfelejtek megint nem aludtam
2016. máj. 7. 05:17
3/11 anonim válasza:
Másik pszichiáter és pszichológus, ezeket önállóan nem valószínű, hogy meg fogod tudni oldani. Nálad befigyel minimum két személyiségzavar, és a leírásod alapján nem vagyok biztos benne, hogy valamilyen súlyosabb pszichiátriai betegség nincsen-e. A rivotril ilyen esetben tényleg szarra sem jó, minimum tartós pszichoterápiára van szükséged, és a gondolatok komolysága függvényében lehet gyógyszerre is.
4/11 A kérdező kommentje:
Személyiség zavar?
2016. máj. 7. 06:04
5/11 A kérdező kommentje:
És az meg gyógyit végleg?Nem akarok folyamatosan gyógyszereket szedni..
2016. máj. 7. 06:10
6/11 anonim válasza:
"Szeretek magamnak sérüléseket csinálni (ököl a falba stb..) olyan jó érzés és szerintem elég szépek is."
Ez pl. eléggé típusos borderline vonás. Ettől még közel sem biztos, hogy az vagy, de le kéne veled ülni beszélgetnie egy szakembernek.
7/11 A kérdező kommentje:
És mitől alakulhattak ki?
2016. máj. 7. 06:23
8/11 anonim válasza:
Segíts magadon és az isten is megsegít. Találj magadnak valami értelmes elfoglaltságot, ami elvonja a figyelmet arról, hogy azt képzeled, mindenki néz és te se nagyon foglalkozz a belülről jövő érzéseiddel, mert azok is csalókák.
9/11 A kérdező kommentje:
Ahogy mondtam edzeni járok és ott érzem hogy mindenki figyel mert tickelek és van egy fickó aki elég lenézőnek tűnik...
2016. máj. 7. 07:16
10/11 A kérdező kommentje:
Ráadásul nyelni se tudok mert kis koromba egy k'csög meg ijesztett amikor ittam ezért a terembe is szomjazok iskolába szintén és enni se nagyon szoktam ott
2016. máj. 7. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!