Ezekel mit tudnék kezdeni?
Figyelt kérdés
Szóval pár hónapja kezdődött el a hangulat ingadozásom és hát szerintem elég dúrva. Van hogy normál állapotba vagyok de nagyon ritkán boldogba és amikor rosszba akkor általában csak az öngyilkosság jár a fejemben persze amikor elmúlik nem gondolok erre.Elég beteg gondolatok járnak az eszembe.. általában szeretek magamnak sérülést okozni mert valamiért szépnek találom a látványát és a fájdalom is jól esik sokszor..Emelet zavar az alvás zavarom is és a kis korom óta meglévő szorongás.15/f2016. ápr. 25. 23:33
1/6 anonim válasza:
Ez a tipikus kamaszos lázadó korszak, nekem is van ( volt ) ilyen, én eljártam vele pszihológushoz, lassan ki is jövök belőle. Addig jó amíg nem teszel semmi hülyeséget, ha érzed, hogy komolyan segítségre szorulsz, járj el te is a dilidokihoz:)
17
2/6 A kérdező kommentje:
Biztos csak a lázadó korszaktól vannak ezek a gyilkos szadista gondolataim?
2016. ápr. 26. 16:18
3/6 anonim válasza:
Kb. a tinédzserek 40%-nak ugyanilyen problémája van:) nem kell aggódni!
4/6 A kérdező kommentje:
Csak hát valahogy nem tűnik nekem ez olyan normális dolognak.
2016. ápr. 26. 23:05
5/6 anonim válasza:
Terheld le magad! Sportolj, tanulj, dolgozz, tégy bármit, amitől elfáradsz, és nincs időd agyalni! De siess, mert nemsokára nyári szünet, és egyedül maradsz a gondolataiddal! 15 éves kortól dolgozhatsz, az egy sikerélmény, plusz új emberek, új közeg, új gondolatok, új célok. Esetleg szedj fel egy csajt. Vagy űzz olyan sportot, ami nyáron is űzhető. Mindegy, a lényeg, hogy ne engedd ezekbe belemerülni magad, meglásd 1-2 év, és emlékezni se fogsz erre az időszakra. Kösd le magad valamivel, ami érdekel, amit szeretsz, hidd el minden megváltozik.
6/6 A kérdező kommentje:
Ja igen azt kihagytam hogy szivbeteg vagyok(lehet magamat terhelni) meg hogy tikkem van és amikor kis koromba egy idióta osztálytársam ivás közbe megijesztet azóta alig tudok lenyelni egy kortyot.Jövőre pedig új iskolába fogok menni és hát ezért elég ideges is vagyok.
2016. ápr. 27. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!