Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valaki ripedont szed csak...

Ha valaki ripedont szed csak egy felet és megy üzemorvoshoz akkor érdemes letagadni azt?

Figyelt kérdés

Ugye az skizofréneknek való gyógyszer, én csak egy felet szedek. Ha bevallom mondhatja hogy alkalmatlan vagyok? Meg mondták hogy lesz vérvétel is, abból kiderülhet?

Baj lehet belőle, ha letagadom?

2016. máj. 5. 17:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Milyen munkakörben vagy? Csoda, hogy nem lett belőle baj.
2016. máj. 7. 10:24
 12/13 Delia24 válasza:
vendéglàtòs vagyok..pincér/pultos..
2016. máj. 7. 16:55
 13/13 anonim válasza:

Én sose mondtam meg, hogy milyen pszichiátriai szereket szedek, pedig volt mindig egy csokorral. Én gyógyszergyárba mentem, ott aztán tényleg mindent megnéznek (széklet, vizelet, vér). A vérvétel NEM mutatja ki a gyógyszereket, ugyanis azt csak akkor vizsgálják, ha külön kérik specifikusan gyógyszerhatóanyagokra. És ilyet nem szoktak egy szimpla alkalmasságinál, mert nem olcsó dolog és ebben az esetben még értelmetlen is.

Amúgy meg elmondani felesleges, ha nem is zárnak ki, szerintem nem tartozik rájuk, én legalábbis biztos nem szeretném taglalni a pszichiátrián eltöltött időmet és a borderline személyiségzavaromat.

2016. máj. 8. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!