Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valaki ripedont szed csak...

Ha valaki ripedont szed csak egy felet és megy üzemorvoshoz akkor érdemes letagadni azt?

Figyelt kérdés

Ugye az skizofréneknek való gyógyszer, én csak egy felet szedek. Ha bevallom mondhatja hogy alkalmatlan vagyok? Meg mondták hogy lesz vérvétel is, abból kiderülhet?

Baj lehet belőle, ha letagadom?

2016. máj. 5. 17:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Megkérdezheti, hogy mire szeded (nemcsak szkizofréniában adják tudtommal). Kérhet szakvéleményt arra vonatkozóan, hogy alkalmas vagy-e a feladat ellátására. A szkizofrénia és más mentális betegségek sem feltétlenül tesznek alkalmatlanná. Letagadni nem célszerű, mert kiderülhet betegállomány kapcsán, és akkor megütheted a bokádat, ha nem tudnak róla.
2016. máj. 5. 17:14
 2/13 A kérdező kommentje:

Értem, köszi.

Egyébként van itt köztünk olyan, aki letagadta?

2016. máj. 5. 18:00
 3/13 Delia24 válasza:
én anno letagadtam. frontint, ketilept-et meg scippa-t szedtem...kòrhàzi állományba is voltam másfél hònapig...arròl se beszéltem...
2016. máj. 5. 20:07
 4/13 Delia24 válasza:
viszont a vérvétel az kimutatja ùgy tudom.. nàlunk az nem volt szerencsére...
2016. máj. 5. 20:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem volt baj belőle hogy letagadtad?
2016. máj. 5. 20:16
 6/13 Delia24 válasza:
nem derült ki...de nàlatok ugye vérvétel is van meg te azt mondtad, h csak ilyen feleket szedsz.abbòl nem hiszem h bajod lesz ha azt beismered..Èn azért tagadtam le mert egy fél gyògyszertàrat szedtem:)
2016. máj. 6. 07:27
 7/13 A kérdező kommentje:
azt viszont nem értem ha másfél hónapig voltál kórházban akkor nem tűnt fel nekik hogy nem vagy ott? Mivel indokoltad hogy miért nem dolgozol? Nem értem
2016. máj. 6. 08:59
 8/13 Delia24 válasza:
A munkahelyemen tudta mindenki...csak az üzemorvosnak nem mondtam...
2016. máj. 6. 20:21
 9/13 A kérdező kommentje:
de miért nem mondtad el neki?
2016. máj. 6. 20:32
 10/13 Delia24 válasza:
Hàt..én rengeteg gyògyszert szedtem ùgy mentem dolgozni, h ki se láttam a fejemből.. ki se aludtam az esti gyògyszert és màr szedtem is a reggeli adagot...biztos "alkalmatlannak "talàlt volna.. meg anno a pszichològusomat is kérdeztem h elmondjam e ő is azt mondta h inkàbb ne...
2016. máj. 6. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!