Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, ha már a...

Mit csináljak, ha már a mentális betegségemről sem írhatok?

Figyelt kérdés
Mert törlik. És ez dühít. Mert ha mást nem, de legalább kicsit kiírhatnám magamból. De ezt sem lehet. Helyette a kommentelők orvoshoz küldenek. Jobb esetben. Nem hatja meg őket, hogy már voltam. A kommentelők más része szimplán csak azt akarja, hogy megdögöljek, vagy feljelent.

2016. máj. 4. 15:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

10 Ne itt akarjál már igazságosztó lenni. Undorító bárkinek ilyet tanácsolni.

Kérdező! Kezeltesd magad pszichiáterrel, vannak gyógyszerek, amik segíthetnek rajtad. Egy ilyen problémánál neked is meg kell értened, hogy túl sok megértést nem fogsz kapni az emberektől. Éppen a napokban láttam egy interjút egy pszichopatával, több embert megölt. Megkérdezték, hogy szívesen kijönne-e a börtönből. Azt válaszolta, hogy igen, de semmi megbánást nem érez a tettei miatt és érzi magában a késztetést, hogy újra ártana másnak, emiatt jobb ha a börtönben marad.Ő is belátta és neked is be kell látnod, hogy egy olyan késztetés van benned, amivel másoknak nagyon komoly károkat tudsz okozni, mielőtt rosszat tennél, menj el és kezeltesd magad, van már erre gyógyszer.

2016. máj. 4. 16:32
 12/22 A kérdező kommentje:
Kezelés alatt állok, szedek gyógyszert. De zavarnak a gondolataim is, jobb lenne, ha nem lennének.
2016. máj. 4. 16:39
 13/22 A kérdező kommentje:
...ja, és nem vagyok pszichopata.
2016. máj. 4. 16:43
 14/22 anonim ***** válasza:
Szed gyógyszert,és kezelés alatt áll. CSak a gondolatai késztetést érez. Csak kérdés mikor fog egy kislányt molesztálni ,vagy Isten tudja
2016. máj. 4. 16:48
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Ja és erre nincs gyógyszer. te majom
2016. máj. 4. 16:49
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem érzek késztetést, csak zavarnak a gondolataim. Ezt írtam, csak te nem érted.
2016. máj. 4. 16:50
 17/22 A kérdező kommentje:
Van olyan gyógyszer, amivel általánosan el lehet nyomni a nemi vágyat. Olyat szedek. Te "ember".
2016. máj. 4. 16:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem vagy pszichopata, az egy példa volt. A pszichopata sokkal rosszabb nálad, de te is árthatsz másoknak és nagyon jó, hogy ezt tudod magadról és szeded a gyógyszert.
2016. máj. 4. 17:09
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

8: 2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről 162. § (1) Aki mást öngyilkosságra rábír, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Csak úgy halkan bemásoltam, miheztartás végett. Jobb lenne csendben maradnod.

2016. máj. 4. 17:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, én az első válaszoló vagyok, nem küldtelek el... Feltettem neked egy csomó kérdést, egyikre sem voltál hajlandó válaszolni... Szerintem te depressziós vagy és kóros önértékelési zavarod van, és talán paranoiás is vagy.
2016. máj. 4. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!