Ez milyen mentális betegség tünete lehet?
Sziasztok!
Sajnos az elmúlt időben attól rettegek, hogy másoknak elmondom a kínos titkaimat, úgy hogy nem emlékszem rá. Főleg attól félek, hogy ittasan beszélek ki dolgokat. Próbálok visszaidézni beszélgetéseket, hogy kinek mit mondtam, ezen képes vagyok napokat kattogni.
Hasonló helyzetben volt valaki? Hogy lehet ezt leküzdeni? Próbálom magam nyugtatni, hogy biztos nem vagyok annyira hülye, hogy olyat mondok el, amit nem szeretnék... de nem tudom magam meggyőzni, mert ugye az ember nem tud minden beszélgetést az agyában eltárolni, attól félek, hogy mondtam, és nem emlékszem, és mondom, ez másnaposan még rosszabb :/// nagyon nagyon szorongok emiatt...
Remélem érthető a megfogalmazás, köszi annak, aki válaszol! :)
De ezzel mit lehet kezdeni? Sajnos hetek óta tart, és igazából rettegek...szó szerint...
Pszichológushoz szeretnék menni majd, de egyelőre az anyagi helyzetem nem teszi lehetővé...
:)
persze, megoldás lenne valamilyen szinten, de úgy szeretnék élni, mint ezelőtt az agyrém előtt...akkor nyugodtan mentem szórakozni.
És most annyira rossz, mert ugye ettől félek, és mindig, mikor beszélgetek valakivel, odatolakodnak ezek a dolgok a fejembe, mintha az agyam direkt akarna kiszúrni velem, minél jobban nem akarok rágondolni, annál jobban jönnek... már nem tudom néha, hogy csak gondoltam rá, vagy ki is mondtam...
A félelmekről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!