Zavarja ha vannak mögötte?
Figyelt kérdés
Van egy haverom akit nagyon zavar ha éppen a háta mögött van valaki ha pl csak úgy állok is ,akkor elül onnan, vagy felhúzza magát hogy ő ezt nem bírja.
Egy jó képességű, egyébként normális személyről van szó. Nem poénból mondja, látni rajta hogy ez idegesíti
Van ilyen betegség ? Vagy csak simán beütés és ennyi?
2016. ápr. 19. 23:09
11/17 A kérdező kommentje:
Látom a többség a saját életéből merít ihletet..
Amin csak röhögni tudok hogy ez az értelem felső szintje :)
10-es válaszoló köszönöm.
2016. ápr. 20. 00:02
12/17 anonim válasza:
én a tiédből merítettem, megmutatom a merőkanalat is, ha akarod, amivel merítettem kifelé belőle azt, amit írtam
13/17 A kérdező kommentje:
Ez van sajnos ha a selejtje akar olyan témába ugatni amihez ész is kell. Provákálással nálam mit sem értek. Van az a szint ami szánalom. Na ti ott vagytok.
2016. ápr. 20. 08:07
14/17 anonim válasza:
Engem is idegesít, volt egy főnököm, aki mindig a hátam mögött állt és úgy diktálta mit írjak a számítógépbe, annyira zavart, hogy pl összevissza ugrált a tábla amit éppen szerkesztettem, amúgy semmilyen defektem nincs.
15/17 anonim válasza:
Nekem is van ilyen. Pl nem szeretem ha vezetek akkor az utasom az anyósülésről átrakja a kezét az ülésem fejtámlájára. Egyszerűen feszült leszek olyankor és megkérem, hogy vegye le. :)
16/17 anonim válasza:
Én meg ülni nem szeretek úgy, hogy háttal mindennek pl étteremben, inkább fal mellé ülök, ha lehet.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ment a zöld a normális válaszokért.. Ùgy tűnik hogy nem egyedi dolog akkor.
2016. ápr. 21. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!