Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós lennék vagy csak...

Depressziós lennék vagy csak gyakran van rossz kedvem?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon gyakran magam alatt vagyok. A jövőmet elég sötétnek látom és állandóan bűntudatom van. Ha teljesen le vagyok hangolódva,öngyilkos gondolataim vannak(szándék nincs csak gondolat). Korábban vagdostam is magam,ha ez számít. És mindez(eke)t nem mutatom ki,mert szégyellem.

2016. ápr. 16. 21:44
 1/8 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy nulla önbizalmam van..
2016. ápr. 16. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
enyhe depressziód van. Az a kérdés hogy mitől? Ha rájössz akkor már át tudsz rajta lépni és megoldod a problémádat, vagy leszarod és tovább lépsz.
2016. ápr. 16. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet depresszió, meg millió más dolog is. Itt nem fog szakember diagnosztizálni, főleg nem néhány sor alapján. Pszichológusnál jártál?
2016. ápr. 16. 23:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Jártam,de az még a vagdosás miatt volt
2016. ápr. 17. 07:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Értem... Próbálj vártoztatni az életeden, sport, társaság, hobbik, stb. Ha így sem jössz ki a gödörből, akkor szakember...
2016. ápr. 17. 07:54
 6/8 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 17. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszichológust, ez bizony depresszió. Nincs mit szégyellni ezen, bárki kerülhet nehéz helyzetbe az élete során. Nem szégyen segítséget kérni, ha jobban akarod érezni magad! Csak meg kell tanulni az útját, ha te nyitsz mások felé, akkor mások is nyitnak majd tefeléd!
2016. ápr. 18. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
illetve nem akarok diagnosztizálni, de erős a gyanú, hogy depresszió
2016. ápr. 18. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!