Három hete szedek antidepresszáns tablettát (Escitalopram Sandoz 10 mg) súlyos depresszióra. Nem kellene, hogy már érezzek egy pici pozitív hatást?
Az orvosok még mindig sötétben tapogatóznak a depresszió terén.Csak próbálkoznak a gyógyszerekkel.
Ami az egyik embernek jó,az addig a másiknak teljesen hasztalan.
Én a legtöbbnél leginkább csak az elviselhetetlen mellékhatásokat éreztem.Mint pl.az izgatottság vagy álmosság,szexuális zavarok,stb.
Nem tudom,hogy súlyos depresszióra jó e,de kérdezz rá az orvosodnál a Brintellix nevű gyógyszerre.
Nem mondom,hogy csodákat művel,de legalább nincsenek kellemetlen mellékhatásai.
Szóval nekem magasan ez a legjobb amivel eddig volt dolgom.Tavaly októberben jelent meg nálunk a piacon ha jól tudom.
3 hét alatt már érezni kellene valamit,még ha időszakosan is.
F40+
Nagyon Szívesen!
Írd majd meg nyugodtan akár privátban is,hogy mit mondott a doki!
Legjobbakat! :)
A probléma csak az, hogy azok osztják az észt a gyógyszerek hasztalan voltáról, akik még a büdös életben nem szedtek ilyet.
Más meg tapasztalatból beszél, mint én is. Igen is használ a jól megválasztott gyógyszer. Az kétségtelem, hogy talán a depresszió a legnehezebb eset, de pl a szorongás, vagy a pánikrohamok simán legyűrhetőek velük, nem 1%-ban, hanem éppen fordítva.
Pszichológushoz is el kéne menned a pszichiáter mellett. Én 5 évig tök fölöslegesen szedtem antidepresszánsokat, amivel egy pszichiáter professzor tömött, majd elegem lett, és pszichológus néhány hónap alatt kihozott az egészből!
Nyilván gyógyszerekre szükség van, nagy részük tényleg használ, de a pszichiátriában a sötétben tapogatóznak, és inkább csak egy hatalmas üzlet az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!