Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Össze fogok omlani! Mit tegyek?

Össze fogok omlani! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy legszívesebben ordítanék teli torokból és gyilkolnék. Össze fogok omlani idegileg. Ennek nem egy pontos oka van, hanem nagyjából minden. Már a legkisebb dolgokon is képes vagyok felhúzni magam. Leesett az asztalomról egy ceruza, kettétörtem és bedobtam a sarokba. Nem akarok pszichológushoz menni, mert nem tudom mi bajom. Mit tegyek? Megölöm magam mostmár.

2016. ápr. 14. 18:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, igazából nem emiatt vagyok ingerült, az okát nem tudom. Az csak tünet, hogy akár milyen kis dolog nem úgy megy ahogy szeretném azon felhúzom magam. Pedig általában jól megy a dolgom.
2016. ápr. 15. 19:50
 12/18 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2016. ápr. 16. 15:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Irány a háziorvos/pszichológus! Nyilvánvaló, hogy ők sem fogják tudni egyből, hogy mi a problémád, azért kell elmenni, hogy kiderüljön! Nem szabad félvállról venni! A lelki problémákon túl elképzelhető valamilyen anyagcserezavar (pl pajzsmirigy), vagy hormonzavar is! Hülye dolgokat tud ám művelni az ember szervezetével a kémia...

De ami mindenképpen jót tesz: egészséges étkezés, sport, vitaminok (magnézium/B vitamin az idegere pl)

Hajrá!

2016. ápr. 18. 13:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Kedden berúgtam meg szívtam rengeteget, már jobb :)
2016. ápr. 24. 16:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, havi egy ilyen estének kell lennie...
2016. ápr. 24. 16:23
 16/18 anonim ***** válasza:
És szerinted ez megoldható így hosszútávon?
2016. ápr. 24. 21:30
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen. Havi 1 alkalom még nem sok.
2016. ápr. 26. 18:08
 18/18 anonim válasza:
tudod mit ülj fel egy biciklire és tekerj le minimum 100 km-t közben hallgass ezerrel hard rockot (pl skillet) hidd el beválik jól kitombolod magad aztán tök jól leszel vagy menj el futni
2017. jan. 21. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!