Mit tegyek ha nagyon félek attól hogy lebénulok és mindennap gondolok erre legalább egyszer?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 14. 08:38
1/8 anonim válasza:
Menj a szorongásambulanciára,és írnak fel neked gyógyszert. Jobban fogod magad érezni
3/8 A kérdező kommentje:
"edzél, és akkor nem fogsz"
Igen és ez be is szokott válni, de sajnos nem tudok egyfolytában edzeni. Valami más módszer kéne.
2016. ápr. 14. 09:02
4/8 anonim válasza:
Talán van alapja a dolognak? Mert ha nincs, nem értem miért ez a félelem. Nagyon kicsi az esély rá, hogy lebénulsz.
A gyógyszerezést nem ajánlom egy ördögi kör, abból kiszabadulni nagyon nehéz. Ha tudod nélküle oldd meg. Sajnos ennyi információból nem hiszem, hogy itt bárki is adhat jó tanácsot.
5/8 A kérdező kommentje:
Nincs alapja, csak jobban félek ettől mint a haláltól!
2016. ápr. 14. 09:36
7/8 anonim válasza:
Érhető, hogy jobban félsz tőle, mint a haláltól. De nem valószínű, hogy bekövetkezik.
Ha hiszel Istenben, akkor segíthet, ha rendszeresen imádkozol azért, hogy ne bénulj le.
8/8 anonim válasza:
Ne aggódj, nekem is voltak ilyen irracionális félelem "rohamok" néha napokra hetekre én is féltem hasonló "butaságoktól" de el fog idővel múlni, ezek hullámok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!