Masszív alkoholista vagyok,1 héten 5-6 napot részegeskedem, van amikor hetet. Általában 1,5-2l bort verek be, de néha 0,7 dl töményet is, van ebből kiút?
25 éves vagyok. 16 évesen kezdtem inni.
Megélem a 30 at így?
Ha tényleg kiutat keresel, szerintem vedd fel a kapcsolatot az Anonim 1alkoholistákkal, vagy más segítő csoporttal. Ha tényleg akarod, sikerülhet.
Amúgy a 30-at valószinűleg megélheted még így, de a 60-at már nem valószínű, ha tényleg ilyen rengeteget iszol, 50 éves korod körül a májad felmondja a szolgálatot.
"Jelenleg semmi értelmét nem látom az életnek, így a legjobb ha leiszom magam, legalább akkor elengedi a világ egy kicsit a nyakam."
Akkor esélytelen, hogy önmagadtól talpra állj. Irány az orvos. Felejtsd el a háziorvost, azzal semmire se mész. Pszichiáterhez menj, lehetőleg olyan helyre ahol direkt alkoholistákkal foglalkoznak.
Oda hogy kell bemenni?
Oda nem beutalnak?
Ha kell beutaló, azt tud adni a háziorvos. De tényleg azt javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot az Anonim Alkoholistákkal, biztos tudnak ilyesmiben is tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!