Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Alkoholista lennék?

Alkoholista lennék?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, dolgozom, egyedül élek és egy nagy adag szarság van a hátam mögött. Szorongok, amit csak az old fel, ha megiszom pár pohárral, de sajnos nincs megállás, egyik nap kotta részegre iszom magam, másnap önsajnálat, utána kezdődik elölről...

2013. dec. 18. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. dec. 18. 21:20
 2/4 anonim válasza:
próbáld ki, hogy nem iszol napokig, vagy csak nap 1-2 felest hajtasz le. ha nem tudod megállni, akkor a válasz igen. de ha ennyire nem vagy kibékülve a múltaddal akkor inkább keress egy pszichiátert, hát ha tud rajtad segíteni. ha mást nem legalább valami nyugtatókat vagy antidepresszánst írna fel, még is csak jobb, mint az alkohol.
2013. dec. 18. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon fiatal vagy, még most állj le az önsajnálatból való ivásról... ha nem megy, kérj segítséget, míg nem késő.nagyon rossz irányba evezel ezzel az ivási módszerrel.

Egy ördögi körré alakul, amiből kimászni szinte lehetetlen...Az önmarcangolás újabb ivásba visz, és így tovább, a végén annyira utálod magad, hogy nem tudsz majd embere közé menni, és csak otthon iszol és iszol.

Láttam már ilyesmit, nem véletlenül írom.

Még most állj le !!

2013. dec. 19. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Rugd magad seggbe! En lattam mar olyan 26 evest aki ugy reszketett a piaert mint a nyarfalevel. Ugye nem akarsz ilyen lenni?
2013. dec. 20. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!