Alkoholista lennék már most?
Mindenki azt mondja, hogy alkoholista vagyok.. pedig szerintem nem.. nem érzek semmilyen kényszert, hogy igyak, csak ha társaságba vagyunk akkor annyira elbaszott a hangulat, hogy muszáj innom, mert annyira nyomott a kedv, hogy így tudok "lazítani", mivel a haverjaim elég visszafogottak és pia nélkül ők sem tudnak "kibontakozni".. Amikor isznak akkor nincs baj velük, nagyon lazák :D
Hetente egy ilyen alkalom van, nem csak hétvégén, hétközbe is, mondjuk attól függ, hogy másnap mit kell csinálni..
De általában hétvégén szoktam fullrészegre inni magam..
Utolsó alkalomkor 2 nagy royal meg 2 liter nari ment le, kísérőnek utána még egy fél üveg borocska..
Előző héten 3 üveg bor, meg egy kevés (4 liter) kóla.
Beles vagyok, tehát nem cingár, lehet, hogy ezért "bírom" ennyire az alkoholt..
Nincs kényszerem inni suli után meg sehol máshol, csak amikor a haverokkal együtt vagyunk.
17 vagyok..
köszi
Jah és nem fetrengek a hányásomba, és nem fosom össze magam.. csak megfejelek, (ha belémköt ;D) 1-2 póznát meg táblát.. vagy épp ami a fejem akadályába áll. :D
Haza is találok..
Szüleid biztos nagyon boldogok amikor hazaérsz seggrészegen :)
Egyébként nem vagy alkoholista, amíg nem érzed azt, hogy nem vagy képes meglenni az alkohol nélkül... Szerintem.
22/F
Minden szenvedélybetegség alapvetése, hogy az adott "szert" valaminek a pótlására használja a függő.
Ha Te az "elbaszott" hangulatra csak aza lkoholt találod megoldásnak, nyílegyenesen tartasz az alkoholfüggőség felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!