Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alkoholista lennék már most?

Alkoholista lennék már most?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 02:26
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

Mindenki azt mondja, hogy alkoholista vagyok.. pedig szerintem nem.. nem érzek semmilyen kényszert, hogy igyak, csak ha társaságba vagyunk akkor annyira elbaszott a hangulat, hogy muszáj innom, mert annyira nyomott a kedv, hogy így tudok "lazítani", mivel a haverjaim elég visszafogottak és pia nélkül ők sem tudnak "kibontakozni".. Amikor isznak akkor nincs baj velük, nagyon lazák :D

Hetente egy ilyen alkalom van, nem csak hétvégén, hétközbe is, mondjuk attól függ, hogy másnap mit kell csinálni..

De általában hétvégén szoktam fullrészegre inni magam..

Utolsó alkalomkor 2 nagy royal meg 2 liter nari ment le, kísérőnek utána még egy fél üveg borocska..

Előző héten 3 üveg bor, meg egy kevés (4 liter) kóla.

Beles vagyok, tehát nem cingár, lehet, hogy ezért "bírom" ennyire az alkoholt..

Nincs kényszerem inni suli után meg sehol máshol, csak amikor a haverokkal együtt vagyunk.

17 vagyok..

köszi

2009. nov. 8. 02:27
 2/25 A kérdező kommentje:

Jah és nem fetrengek a hányásomba, és nem fosom össze magam.. csak megfejelek, (ha belémköt ;D) 1-2 póznát meg táblát.. vagy épp ami a fejem akadályába áll. :D

Haza is találok..

2009. nov. 8. 02:29
 3/25 anonim ***** válasza:
81%
Sztem nem vagy alkoholista, mivel csak bulin iszol, és azért, hogy jobb legyen a hangulat.
2009. nov. 8. 02:30
 4/25 anonim ***** válasza:
86%

Szüleid biztos nagyon boldogok amikor hazaérsz seggrészegen :)

Egyébként nem vagy alkoholista, amíg nem érzed azt, hogy nem vagy képes meglenni az alkohol nélkül... Szerintem.

22/F

2009. nov. 8. 02:35
 5/25 anonim válasza:
73%
az alkoholizmus arról szól, h napi szinten nyúlsz az italért, és kb mint egy dohányos, úgyérzed, h ha nem iszol, rögtön rosszul leszel. kb. te meg egyszerűen ha blizol, h elengedhesd magad vedelsz, hangulatfokozásképp. amíg a hétköznapi szituációkban nem érzed h innod kell, h jobban érezd magad, addig nincs gond. azért a hétvégi piázással is csinnyán, mert butít:)
2009. nov. 8. 02:37
 6/25 anonim ***** válasza:
85%
Talán még nem. De már valamennyire. Majd későb már az lesz a buli ha iszol és semmi mástól nem tudod jólérezni magad. Aztán meg már majd csak iszol.
2009. nov. 8. 03:43
 7/25 anonim ***** válasza:
80%
Hát lehet hogy alkoholista nem vagy de h*lye az biztos... Ha ilyen béna vagy, hogy csak eltussolni tudod a problémákat (nem tudsz kibontakozni alkohol nélkül) nem megoldani akkor úgy kell neked. Magad alázod le. A részeg emberek irtó cikik, ás szánalmasak. Ja és persze "mindent az egészségesért". Most ettől hűdemenő leszel...
2009. nov. 8. 05:09
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
egyenesen haladsz az alkoholizmus felé
2009. nov. 8. 06:53
 9/25 Lelenc Kutyamentő ***** válasza:
92%

Minden szenvedélybetegség alapvetése, hogy az adott "szert" valaminek a pótlására használja a függő.

Ha Te az "elbaszott" hangulatra csak aza lkoholt találod megoldásnak, nyílegyenesen tartasz az alkoholfüggőség felé.

2009. nov. 8. 06:59
 10/25 anonim ***** válasza:
83%
0653 vagyok. olvasd el és értelmezd többször a 0659-es válaszát! abszolút igaz és abszolút neked szól
2009. nov. 8. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!