Alkoholista lennék már most?
Szerintem felejtsd el az ilyen "haverokat", akik csak piával tudnak szórakozni. Én is erre fizettem rá. Az igaz, hogy genetika is van a dologban, de az alkoholfüggőség nagyon ravasz és hosszasan tartó folyamat. Én kb.18 éves koromtól kezdtem sörözni meg ilyenek, nagyon jólesett társaságban, egy idő után már magam is kivántam, még később meg már alig volt nap, hogy ne ittam volna meg valamit, főleg ha rámjött a depresszió. Aztán jöttek az ezzel is összefüggő pszichés zavarok, részegen többször megloptak, kiraboltak meg ilyenek. És én is folyton igyekeztem racionalizálni, hogy á, nem vagyok alkoholista. 37 éves koromban aztán azt mondtam, hogy Schnitt, nem iszok tovább. Igy lett. Másfél éve totális absztinencia, mert nem igen van más választásom, ha nem akarom pár év múlva elborult elmével temetőközelben végezni.
Szóval légy okosabb, drága fiam, igyál megy itt-ott egy-két jó sört meg jófajta bort, de nehogy már csak piával tudjál szórakozni, mert akkor tutti hogy már most rejtett alkoholista vagy!!! Higgyél nekem, saját tapasztalat!
Én ugyanez vagyok, csak csajban. :$ :D
Nem vagyok alkesz!!!
Az utolsó 3 kommentelonek:
ISZNUNK EGYUTT? :D CSAJJAL SOHA NEM ITTAM MEG! :O:D
Nem vagy alkoholista... a te állapotodat 1 szóval lehet jellemezni: Kamasz
hidd el, hogy 1 2 3 év múlva már nem fogod ennyire bírni és ennek töredék mennyiségétől is a földön fogsz fetrengeni...
Nagyon azon az úton jársz , légy bölcs.
Nem az a legény aki bírja ,hanem aki állja.
Az alkoholista pedig nem csak az aki mindig segg részegre issza magát,hanem ha rendszeresen iszik.
Mérték már máj értékedet? Szerintem nem kell olyan sok idő és meg fogsz vele ismerkedni.
Nekem volt olyan ismerősöm ,munkatársam akik alkh. voltak kb 50 éves korukra mind elmentek,
Nyugodjanak,Békében.
Múlt hétvégén józan voltam, csak 1 sört ittam és csajoztam és jó volt.. nem vagyok alkoholista csak a többiek mindig azt mondják, hogy az vagyok.. de én tudom hogy nem mert nem kényszerből iszok, hanem csak tök jó részegen fetrengeni :D
Életembe kb 15x baxtam be keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!