Alkoholista lennék már most?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 02:26
21/25 anonim válasza:
A rendszeres alkoholfogyasztás alkoholizmus, mint ahogy a renszeres cigiszívás is dohányzás.
Ilyen egyszerű, nem kell mentegetőzni meg kifogást keresni hogy éppen miért iszol !
Ha tovább folytatod, majd oylan is lesz hogy csunyán nézett rád a postás, emiatt innod kell...
22/25 anonim válasza:
Túl sokat iszol.Most még nem érzed.de ha már érezni fogod,lehet,hogy késő lesz.Ismertem néhány embert,akik így kezdték,végül gyogyóba kerültek,lerokkantosították őket,ill.ketten felkötötték magukat.
23/25 anonim válasza:
Szerintem is csak kamasz vagy, és ki fogod nőni. De próbálj meg tényleg kevesebbet, hidd el, már nem menő a táblás poénod, meg a hullarészegség. Inkább égő. De nem vagyok valami unatkozó erkölccsősz házimama, 21 éves lány, én is majdnem minden héten iszogatok a barátaimmal, de nem rúgunk be mocskosul, mert az nem poén..
24/25 anonim válasza:
Hali, én is igy kezdtem, haverok, buli, muszáj volt inni, mert miért ne, de lett 1 komoly kapcsolatom, és választanom kellett, én a lányt választottam, de annyira +szoktam a szeszt, h akkor is ittam, csak épp magamban, azota 5 év telt el, a lány felbontotta az eljegyzést, haverok le se xarnak, 3 évre elvették jogsimat, nem sok maradt szép életemböl, de egy biztos az alkohol az oka, ne szokj rá, mert azt teszi tönkre, amit nagyon nehezen lehet felépiteni! 22/f
25/25 anonim válasza:
Ez még nem alkoholizmus,de ha rendszeresen így vezeted le a gátlásokat/feszültséget akkor bizony azzá válhat.Személyes tapasztalat.Én kb 23évesen kezdtem el rendszeresen inni,mikor először elköltöztem otthonról.Azután 3évig kemény alkoholista voltam,ma már ki merem mondani.Napi kb 7sör és mellé a felesek.Ezután változtattam az életemen és önkéntes munkára jelentkeztem külföldre.Azóta megváltozott minden.Újra tudom élvezni a mindennapokat és büszke vagyok magamra.Nem azt akarom írni,hogy ne igyál,de vigyázz,hogy ne csússzon ki a talaj a lábad alól.Sok sikert a továbbiakban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!