Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért ellenzi és veti meg...

Miért ellenzi és veti meg mindenki azt ha valaki öngyilkos akar lenni én is azt akarom minden nap. Depressziós vagyok nagyon és semmi nem megy és érdekel most már ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
A dokikra is szarok mert ezt a problémát nem tudják megoldani....és csak azt akarom hogy elmúljon a fájdalom mert nem bírom tovább.

2016. ápr. 9. 22:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
53%

Nekem úgy tűnik, te igazából már nem is akarsz kiutat keresni...mindenre van valami okod, hogy miért nem...nem furcsa ez?!

De figyelj, ha te így akarok, sok szerencsét hozzá! De a halál után vele se beszélsz többet, és abba nem gondoltál bele, hogy ha ő nem öli meg magát, egy idő után másba is beleszerethet?! Ne engedd át másnak! Az az illető valószínűleg kinevetne téged majd, hogy voltál olyan buta, hogy megtetted és ezáltal meghagytad neki azt a lányt! Ha ő most téged szeret, legalább ennek örülj már! És hidd el, én is ugyanezt éltem át, de sikerült annyira kitörölni az emlékeimből, hogy már csak a mosolya az egyetlen dolog, amire még mindig szívesen emlékszek!;)

2016. ápr. 10. 13:54
 22/30 A kérdező kommentje:

Na sikerült elérni hogy ideges legyek megint ezzel a kijelentéssel hogy "te is ugyan ezt élted át"

már megint ez a hülyeség ami lehetetlen dolog....hadjuik is ezt az egészet már nem is érdekel se megoldás se semmi ha nem tudja eldönteni hogy én vagy ő akkor kinyírom magam és nem érdekel hogy neki hagyom a lányt egyszerűen már eleget vártam mindent megtettem ami tőlem telik és elegem van.....egyszerű dolgot akartam ebben ettől a semmit nem érő életben...megtalálni a hozám illő párt akit meg is találtam és vele lenni SZERETNI de ha ezt se akarja az élet akkor bekaphatja elem és az érzéseimmel senik nem fog játszani se isten se ördög bár az ördögöt mindig is erősebbnek tartottam mint a másikat......áhhh mind1 is

2016. ápr. 10. 14:10
 23/30 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok? Iskolába jártok, vagy már dolgoztok?

Szerintem meg kellene próbálnod újra beszélgetni vele. Ha tényleg depressziós, akkor sokkal nagyobb szüksége van rád, mint gondolnád. Meg, ha szeret téged, akkor előbb-utóbb biztos elhagyná azt a másik embert.

Ha még tanulsz, akkor esetleg meg lehetne oldani, hogy a nyári szünet egy részét együtt töltsétek. Akkor nem kellene annyit utazgatnotok, mert egy darabig egy helyen lennétek.

Szerelmi tanácsokat sajnos nem nagyon tudok adni, már mondtam, viszont semmiképpen ne hagyd egyedül. Beszélgessetek facebookon, telefonon, stb. Legyél vele kedves és megértő, de ne túl kedves. Ha beszéltek, úgy beszélj vele, ahogy te szeretnéd, hogy beszéljen veled. Mivel hasonlóan éreztek, jobban megértitek egymást.

2016. ápr. 10. 20:00
 24/30 A kérdező kommentje:
De nem tudok beszélgetni vele mert már egyre több nap múlva ír néha egy két szót......már lassan csak 2-3naponta egy kicsit mert ennyire kedvtelen.....
2016. ápr. 11. 22:20
 25/30 A kérdező kommentje:
Ő még tanul de én már régóta nem ő 18-én 24 vagyok de ez nem zavarja......de nincs munkahelyem és semmit se csinálok itthon csak fekszek és zenét hallgatok és várom azt hogy elhagya azt a másikat....nem tudok semmit se tenni amég nem lehetünk együtt mert nem megy és csak rá tudok gondolni.....emberek közé se megyek mrt nagyon fáj ha látom hogy mindenki elvan valahogy én meg sehogy se vagyok.
2016. ápr. 11. 22:23
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
Nyomorek akkor mibol elsz?
2016. ápr. 18. 07:44
 27/30 anonim ***** válasza:

A Te döntêsed, én úgy gondolom mindenki maga dönti el mit szeretne, ha most nem jó lehet a következő életedben jobb lesz.

Én is megpróbáltam, de a szüleim megtaláltak, akkor derült ki mégis szeretnek

2016. ápr. 19. 07:43
 28/30 anonim válasza:
Hány éves vagy és milyen nemű?
2016. ápr. 24. 14:24
 29/30 A kérdező kommentje:
24\F miért talán baj?
2016. ápr. 24. 18:05
 30/30 anonim ***** válasza:
Szia!Már megoldódott?Nekem is volt ilyen,csak én 8 évig vártam erre.Igazából nem jött össze,de most már jobb így.
2019. aug. 21. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!