Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok mindig ramaty...

Miért vagyok mindig ramaty állapotban? 14/L

Figyelt kérdés

Egész nap fáradt vagyok. Vérszegény és vashiányos vagyok, de ezek már úgy 6-7 éve megvannak (akkor voltam anorexiás), nem új betegségek.

Sokat alszom, napi 10-12 órát, mert FÁRADT VAGYOK MINDIG. Jó futó vagyok, ugyan 200méter után kezdek megfulladni, de akármennyit lefutok ha kell, de utána kb. 2 órára ki vagyok ütve, olyankor olyan vagyok, mint egy élőhalott: görcsöl a gyomrom, meg kegyetlenül fájnak a veséim, folyton az ájulás határán vagyok. Ennek ellenére minden nap futok, nem fog semmi megállítani.

Jól haladok, mióta elkezdtem, tavaly 160cm/54kg voltam, most 168cm/52kg vagyok.

A fogyókúrám okozhatja a fáradtságot? Van rajtam 7kg felesleg, amitől mindenáron meg szeretnék szabadulni, nagyon keveset eszem, csak kellő nagyságú kalórialimittel tudok hatásosan fogyni. Amúgy nemes egyszerűséggel utálok enni, az étel a soványságom megakadályozója. Ebédnél csak alibinek próbálok pár falatot enni, de gyakran anya megtöm "Így is csontváz vagy!" alapon. Gondolom azért mondja, mert mindenkinek a saját gyereke a szép, de objektíven nézve ő is látná, hogy tehén vagyok.

Mindegy, inkább hagyom a mellébeszélést. Szóval a fogyókúrám miatt van az örökös fáradtság? Akkor még hónapokig ilyen leszek? Mert nem állok le, amíg el nem érem a 45kg-ot. A testzsírszázalékom 17 %.

2016. ápr. 9. 17:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
NEM. 200éter után kezd leesni a cukrom. Összeesni? Én? Soha! 3km-t megállás nélkül lefutok.
2016. ápr. 9. 17:55
 12/18 anonim ***** válasza:

a futás inkább ártalmas, súlyzóz, ússzál szedjél fel izmot mindenhova, és akkor az izületek, csontok jól fejlődnek.

Nem anorexiásoknak is lehetnek gyógyíthatatlan betegségei, főleg a magasaknak, mert fiatal korban nem sportolt ésszel.

A magasaknak még több izom kell a testére.

2016. ápr. 9. 18:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A szakembereknek higgyél, akik ezt tanulták, ne a jöttmenteknek, főleg ne a gonoszkodó korodbelieknek, meg a médiának. Keress meg egy jó pszichológust, aki tud segíteni a testképzavar leküzdésében. Hidd el, nem ciki bevallani, hogy ilyen problémád van. Megfelelő kezeléssel szinte biztos a gyógyulás.
2016. ápr. 10. 00:57
 14/18 A kérdező kommentje:

Azért is akarok lefogyni, mert beleestem egy fiúba, aki *** jól néz ki 😍, legalábbis szerintem. Azt mondta nekem, ő 175 cm és 56 kg. Szeretnék az ő súlycsoportjába tartozni.

Kicsit izmos vagyok, 27 cm-es bicepszem van (kajakozás s.v.p. 😂)

A derekam a kövér, szeretném, ha 58 cm-es lenne.

Dilidokihoz nem megyek, majd megpróbálom feldolgozni magamban, hogy nincs semmi baj a súlyommal. Amit nehezen hiszek el, de megpróbálom 😂

Köszi a vaszokat! 😊

2016. ápr. 10. 13:45
 15/18 anonim ***** válasza:
És gondolod, a pasinak egy élőhalott kell, akinek állandóan karikás a szeme, és zörögnek a csontjai?
2016. ápr. 11. 15:10
 16/18 A kérdező kommentje:
A szemeim genetikailag karikások, és igen, a legtöbb pasinak sovány lányok tetszenek.
2016. ápr. 11. 15:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor legyetek boldogok az izomtalan, gebe pasiddal. :)
2016. ápr. 11. 15:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Még nem a pasim. De amúgy izmos, csak zsír nincs sok rajta. Szálkás. Köszi :)
2016. ápr. 11. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!