Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elegem van. Mit tehetek ez ellen?

Elegem van. Mit tehetek ez ellen?

Figyelt kérdés

Van barátnőm, szerelmesek vagyunk, de minél közelebb kerülünk egymáshoz rám jön az a fajta idegesség, hogy leizzadok, leesik a vérnyomásom, hányingerem van, rosszabb esetben szaladnom kell hányni.

Nagyon kívánom, szeretem a barátnőmet, eddig nem voltam túl izgulós, mégis mikor kettesben vagyunk (sőt néha ha publikus helyen is vagyunk) és érzem, hogy ő is nyomul, szeretne már lefeküdni velem összeesek. Az imént leírtak történnek meg.

Pedig én is vágyom rá, félni nem félek tőle tudomásom szerint, kívánom, szeretem, vonzódok hozzá. 3 hónapja vagyunk együtt.

De... képtelen vagyok rá. Gondolkozok azon, hogy pszichológust meglátogatok, mert ez nem normális.

18/F

2016. ápr. 8. 13:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Lehet az sem ártana először, ha elmondanám a problémám neki.
2016. ápr. 8. 13:04
 2/6 anonim válasza:
En is ezt akartam irni. :)
2016. ápr. 8. 14:50
 3/6 anonim ***** válasza:

"Vágyom rá és félni nem félek tőle" - biztos?...

Szerintem pont az a baj, hogy szűz vagy, és halálra izgulod magad az első szex miatt.

Ha így van, biztos lehetsz benne, hogy nem fog "működni".

Ezt az egészet beszéld meg a barátnőddel, ha szeret, melléd fog állni, és meglátod, máris kevésbé fogsz izgulni :)

Ha meg végképp beparázol, esetleg kudarcok is érnek, keress egy jó pszichológust, simán megoldjátok majd ezt a kérdést.

2016. ápr. 8. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Túl nagy farkad van. Mire megtelik vérrel, elájulsz. :-))
2016. ápr. 9. 13:47
 5/6 anonim válasza:
iszagassatok kicsit oldjaa feszkot..utánna meg már nem lesz gond:)
2016. ápr. 9. 18:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Nos, a végeredmény az, hogy megbeszéltük. És az, hogy lefeküdtünk vasárnap. Sikerült, meg nem is. Benáztunk egy sort, nevedgélve történt az egész, mert hát fogalmunk sem volt mit hogy kellene igazán. :) Nem is tudtam elmenni első alkalommal, de szerintem ez betudható az első alkalomi idegességnek. Na meg persze annak, hogy nagyon furcsa érzés volt.

Ettől függetlenül nagyon jó volt!

Hogy sikerült megoldani, hogy ne legyen az a túlzott idegesség? Ugye megbeszéltük, és nagyon lassan (persze nem beszéltük meg mikor fekszünk le) szinte egy fél napig tartott a felvezetés. :) Vége.

2016. ápr. 20. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!