Mennyibe kerülhet míg ki kezelnek a depresszióból?
Évek óta depresszióval küzdök. (5 éve) Az első, és második évben voltak hullámvölgyek. Vagdosás, síró görcsök. A harmadikban "akaratlanul" tönkretettem az életemet, mondván majd könnyebben megteszem. Majdnem be is jött... azóta tudom hogy előbb utóbb képes leszek rá. Tavaly óta megint kezdem rendbe rakni. Jó munkám, és fizetésem van, magánéletem, nők is vannak az életemben. Megint hatalmas a késztetés hogy eldobjak mindent, amit elértem, és végre megtegyem végleg.
A depresszióm kiváltó oka Édesanyám halála volt, de azon túltettem magam. Azóta csak szimplán arról szól hogy ez egy szar világ, nincs kedvem létezni, erőlködni. Sajnos nem látom, és érzem értelmét.
Vajon van esély a gyógyulásra? Szerintem nincs... nagyon belém ivódott már ez, és túl makacs is vagyok.
24/F
Ja, a kerdezonek irtam, hogy jelentheti az offjaimat!:D
Nekem csak ez az egyetlen strategiam (ja es nem vagyok se szektas se vallasi fanatikus stb.) hogy tudom, hogy az elet olyan, mint egy alom, amibol ha felebredunk sok szenvedestol megszabadulhatunk. Es azt is tudom, hogy nem ez a test vagyok. De ez mar mas tema... Ezert minden nap van okom orulni, es 100%-ot nyujtani az embereknek. Ha ezekkel nem lennek tisztaba, megorulnek. Akkor az eletem celtalan lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!