Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A skizofrének mit hallanak?

A skizofrének mit hallanak?

Figyelt kérdés
Rendes emberi beszédet vagy mit? Milyen érzéseik vannak? Ha valaki úgy tényleg sok mindent tud a skizofréniárol, az leírhatná nekem...
2016. ápr. 1. 07:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Itt van egy videó ahol talàn megérted :) [link]

Tudok azért pàr dolgot a skizofréniàról ha gondolod privàtban vàlaszolok:)

2016. ápr. 1. 08:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindegyik mást. Hangokat, amik mondanak nekik dolgokat vagy egyéb zajokat.

Van egy ismerős, a felesége skizofrén. Azt mondja, hogy csengetéseket szokott hallani, ha pedig súlyosabb állapotban van, nem lehet magára hagyni, mert egy hang azt mondja neki, hogy ölje meg magát.

2016. ápr. 1. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát egy nagy részük nem hall semmit, nincs ilyen gondja. Aki hall hangokat, az nem tudom, miket.
2016. ápr. 23. 20:27
 4/6 anonim válasza:

Szia én ilyent:képzeld el,hogy sok ember körbe vesz és egyszerre ilyen gonosz halk sziszegő hangok beszélnek hozzád angolul.

Néha én se értem mit mond,magyar vagyok.

Fogalmam sincs miért angolul beszél.

Ha zenét hallatok sokszor ilyen gonosz halk női hang olyanokat mond,hogy "you are sillye".Eközben,mintha elveszteném az irányítást magam felett és legszívesebben sikítanék.Teljesen leblokkolok.Akármit magyarázhatsz ilyenkor nem tudok figyelni.

2018. márc. 12. 22:32
 5/6 anonim válasza:
Bocs a mobilom kijavítsa a szavakat.
2018. márc. 12. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Az 1 és a 4. válaszolónak: én is tudok ezt-azt a skizofréniáról, szeretnék beszélni veletek.

A kérdezőnek: hogy az emberek mit hallanak, azt a "hangok" döntik el. Ők döntenek az emberek sorsáról. Most még. De hamarosan eljön az idő, amikor majd az emberek döntenek a "hangok" sorsársáról.

Na, ilyen egy skizofrén válasz... :)

2019. febr. 28. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!