Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A skizofrének beképzelnek úgy...

A skizofrének beképzelnek úgy dolgokat, hogy konkrétan elképzelnek egy szituációt. Nem pedig egy cselekvésnél beképzelnek mondjuk egy tárgyat vagy egy személyt. Hanem magát a cselekményt képzelik el eszméletükön kívül?

Figyelt kérdés
Most ez lehet,hogy hülyeség....de tényleg érdekel,hogy mit tudtok erről a betegségről....illetve gyakori a skizofrénia mellett az epilepszia? Az epilepsziát mi váltja ki és mi okozza?

2014. aug. 24. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
What?
2014. aug. 24. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Az én kérdésem inkább az, hogy neked milyen agybajod lehet, hogy ennyire nem tudsz fogalmazni??
2014. aug. 25. 07:11
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Legalább a wikit olvasd el...

[link]

[link]

2014. aug. 25. 07:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező!Én skizofrén vagyok, abból a fajtából aki még nem teljesen elborult.De a kérdésedet egyszerűen nem tudom értelmezni ,már ami a skizofréniára vonatkozik.Az epilepsziának meg úgy tudom semmi köze a skizofréniához, egymást teljesen kizáró betegségek ezek,nem tudom hogy jött nálad ez a vonal.Legközelebb kicsit szedd össze a gondolataidat azt javaslom!
2014. aug. 25. 17:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem...egy filmet láttam....és abban mindkettő szerepel...és ott olyan volt, hogy jött egy rohama és mindent másnak látott(helyszín,személyek,tárgyak stb.), majd később már csak néhány személyt látott másnak... majd aztán egy epilepsziás személy is volt benne....kérdésem,hogy tényleg van olyan,hogy mindent másnak lát az ember ilyen rohamon ideje alatt?
2014. aug. 26. 08:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
ezek csak hülye filmek, nem kell mindent elhinni
2014. okt. 25. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!