Frontint ha 5-éve szedem és nm tudom abba hagyni, milyen egészség problémát okozhat?
Én egyszerre tettem le a Frontint és az antidepimet. Egyik nap úgy gondoltam, hogy nekem ezek nem kellenek (tudom, hogy ezt nem szabad, és örülök is, hogy nem lett bajom egyébként).
Nagyon rossz volt, de két dolog vitt rá erre a lépésre (egyrészt F.Fukuyama - Poszthumán Jövendőnk c. könyve, valamint az Equilibrium c. film - ahol a cucctól érzéketlenek voltak az emberek (->röviden)).
Ahogy írtad, 3 nap után kezdesz rosszul lenni, és az utána következő 1-2 hét még nagyon rossz, de utána a nehezén már túl vagy. Én spec kicsit többet szedtem napi 0,25-nél.. de sikerült. Ráadásul a kettőről egyszerre. Szerintem ha elég elszánt vagy, menni fog!
Sok sikert! És csak fokozatosan! A 0,25-öst is felezd meg, az menjen úgy pár napig, aztán ahogy érzed. Tutira ügyes leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!