Mit tegyek, ha olyan szinten nincs életkedvem, hogy a mindennapi dolgaimat elvégezzem?
Bocs, hogy belekotyogok a depisek dolgába (én csupán szorongó vagyok,aki gyógyszert szed rá, illetve egyszer jutottam az öngyilkosság közvetlen közelébe, de utána felálltam a gödörből ).
Nekem újdonság volt a Wurtzel könyv, mert nem ismertem a depressziósok világát. Szóval, ez alkat kérdése is, illetve genetikai hajlam is lehet rá, mint EW esetében. A lényeg, hogy tanulj meg együtt élni ezen alkati nehezítettséggel, mint a fentebb hozzászóló. Szedhetsz gyógyszert is, a könyvbéli súlyos eseten csak az segített.
Olvastad a Zabhegyezőt? az is ilyen kamaszkori devianciáról szólt, hogy pl. otthagyta a sulit. De ő nem depis volt. A lényeg, hogy a jövőd szempontjából nem ártana tanulni! Van elképzelésed pályaválasztásról? Egyébként az én unokaöcsém is ilyen, hogy állandóan alszik (bár ő néha bulizni is eljár). Tanulás, kötelesség helyett is inkább alszik. Érettségi közeledtével is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!