Mentális a problémám?
Régen pánikbeteg voltam de mára "meggyógyultam"gyógyszert el hagytam 2 évig semmi bajom nem volt.
Volt németben egy autó balesetem és rá 2 hónap után nem tudtam autóval utazni mert mindíg rosszul lettem, nem kaptam levegőt zsibbadt az arcom és gyengén vert a szívem. Néha ha nem autóba ülök akkor is rámjön, alapból szívritmus zavarom van de azt mondták hogy nem szervi eredetü. Sok az extrasystol-om ami munkavégzésre el is múlik de néha meg el kezd kalapálni nagyon gyorsan. Általába estére a pulzusom is lecsökken de olyan szinten hogy az már rossz érzés. Legutóbb 55 volt a pulzusom és nehezen kaptam levegőt. Most szedek szívritmuszavarra nebilet 0,5 mg-ot annak is csak a felét de semmivel se jobb. a kérdésem az hogy ha újra kell szedjek antidepresszánst akkor nem lessz bajom tőle? Mert olyat olvastam hogy 60 alatti pulzusra nem szabad szedni szívritmusos ember se szedje.... El se tudom dönteni hogy mit tegyek egyszer erősen ver a szívem (kiszakad a melkasom) aztán tök gyorsan visszaáll azt össze vissza ver utánna meg alig.....Katasztrófa elegem van már meg fogok fulladni mindha begörcsölne a tüdőm...Fizikailag egész jól érzem magam igaz kevesebbet eszek mint szoktam de a munkám során elég sokat kell emelni nagy súlyokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!