Lehetséges, hogy a depresszió, semmilyen kiváltó ok nélkül kialakul?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, sok barátom van, jelenleg barátnőm is van. Szüleim gazdagok, szinte bármit megengethetünk magunknak. Mindenkivel jó kapcsolatom van, semmi okom nem lenne bánkódni, de mégis valamiért úgy érzem, hogy értelmetlen élnem. Kb. egy hónapja folytonos letargiában vagyok, nincs kedvem kikelni az ágyból és elkezdeni a napomat. Eltelnek napok, hogy egy barátommal sincs kedvem találkozni vagy csak beszélgetni. Hiába tudom, hogy biztos sok ember milyen boldog lenne a helyemben sok ember. Miért van ez? Szerintetek forduljak pszihológushoz? Nem akarok így lenni, mert félek, hogy később még rosszabb lesz, és bántani fogom magam, vagy esetleg megölöm magam, és a szüleimnek egyáltalán nem akarok fájdalmat okozni, mert nagyon szeretem őket, és remek szülők2016. márc. 22. 18:31
11/12 anonim válasza:
lehetséges de honnan veszed hogy depressziód van? Ez még nem olyan súlyos legalábbis amiket leírtál tüneteket :(
12/12 A kérdező kommentje:
Ha elolvasod, az első mondatot megtudod, hogy nem tudtam, hogy depressziós vagyok.
Azóta voltam dilidokinál, és felírt valami gyenge antidepresszánst. Így már valamivel jobban érzem magam és nem arra alszom el, hogy olyan gondolataim, és álmaim vannk, hogy megölöm magam
2016. márc. 24. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!