Miért nem tudok túllépni? Valaki tud segíteni esetleg?
Figyelt kérdés
2 hónapja ajándékoztam 2üveg bort (tokaji édes) a barátaimnak, amik az előtt itt álltak a 25fokos szobàmban 4hónapig , és még mindig azon töröm magam hogy mi lesz, ha megisszák és esetleg bajuk lesz tőle vagy belehalnak. Már többször felhoztam nekik a dolgot azóta, egyszer el is hoztam tőlük és kidobtam őket, de nem tudom biztosan, hogy azokat hoztam-e el és már eléggé szégyenlem meg kínos is újra felhozni a témát. Sajnos nem tudok elmenni hozzájuk, hogy megbizonyosodjak a saját szememmel, mert úgyérzem csak akkor tudnék túllendülni ezen. Azóta kezd már kicsit agyamra menni a dolog, kényszeresen sokszor megnézem hogy bevan e zàrva az ajtó mikor eljövök itthonról, és hogy elzártam e vagy becsuktam mindent. Már minden tárgyhoz úgy érek hozzá szinte, hogy bennem van nem-e lefertőzök vele vkit utána, vagy én kapok el vmi baktériumit. Egész nap ezeken kattogok, és úgyérzem rajtam van a ffelelősség a boros dolog miatt, ezek nagyon elveszik az energiámat és úgyérzem mintha felemésztene a dolog.2016. márc. 12. 19:30
1/4 anonim válasza:
Az az érzésem, üldözési mánniában szenvedsz, tehát magyarul paranoia. Csak nem írod, mióta van ez nálad.
2/4 A kérdező kommentje:
Fél éve körülbelül.
2016. márc. 12. 20:20
3/4 A kérdező kommentje:
Reggel-este evvel kelek már, és nagyon idegesít. Bocs, hogy ilyenekkel traktállak titeket, csak nem nagyon akarom már senkinek felhozni.
2016. márc. 15. 05:36
4/4 anonim válasza:
Sajnos nekem is valami hasonlóm van.. :( Akkor kezdődött, amikor meghalt egy rokonom. Szerintem erre pszichológus lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!