Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetnék még a fülzúgás...

Mit tehetnék még a fülzúgás megszüntetése érdekében? Lent

Figyelt kérdés
A mentális egészség kategóriába tettem, mert lassan már az is rámegy ettől. Tavaly tavasz végén-nyár elején kezdődött, és olyan augusztus végétől folyamatosan czúg a fülem. Nem cseng, hanem olyna, mintha valami a háttérben fokozatosan búgna, mondjuk egy rovar, vagy valami elektromos kütyü..nem is tudom, mihez hasonlítsam. Már mindenhol jártam, orvosnál, vérévételre, MR röntgenen, infúziós kezelésen is, semmi.. mit tehetnék még? Éjszaka, mikor elaludnék, és csak zúg, az a legrosszabb, meg felébredek éjszaka és akkor is csak zúg..egyébként mindig zúg, csak napközben az egyéb zajok elnyomják. Ami még érdekes, hogy a két fülem nem egyformán zúg, a bal magasabb hangon, a jobb mélyebben. Stressztől sem lehet, a legkipihentebb állapotomban van, hogy erősebb, mint a stresszes időszakokban, bár tagadhatatlan hogy ha fáradt vagyok, erősebbnek érzem.

2016. márc. 11. 14:21
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Furcsa módon ebbe az időszakban rengeteg embernek volt ilyen problémája.valami van ennek a háttérben. Pl:hálózat sugár .
2021. júl. 3. 00:07
 22/23 anonim válasza:
Sziasztok! Èrdeklôdnèk hogy valakinem valami pozitìv vàltozàs törtènt azóta? S ha igen, mi az ami segìtett?
2021. nov. 9. 21:03
 23/23 anonim válasza:
*valakinek
2021. nov. 9. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!