Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek van valami bajom?

Szerintetek van valami bajom?

Figyelt kérdés

Nem szeretem az embereket, tömegiszonyom van. Van 1-2 közeli barátom azért. De nem igénylem a társaságot, legtöbbször megvagyok egyedül is. Úgy veszem észre, hogy egyre jobban befordulok, mióta szakítottunk voltbarátommal.

Ez még talán a kisebbik gond. Mindent szeretek terv szerint csinálni, pontosan behatárolva az időt. Ha valami nem úgy jön össze, ahogy terveztem, nagyon kiakadok. (Pl. most először úgy volt, hogy anyámék 8-kor jönnek, aztán úgy, hogy 2-kor, most végülis 5-kor. Miután leraktuk a telefont minden variáció után zokogásban törtem ki, aztán 5 perc alatt elmúlik.) Olyan, mintha hisztirohamaim lennének. Ilyenkor szeretek egyedül lenni, a társaságtól csak még rosszabb, meg utálom, ha ölelgetnek vagy ilyesmi.

Mi bajom van? Régen nem voltam ilyen.

2016. márc. 11. 13:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy kicsit változtál, befordultál. Ez normális, főleg ha ő szakított veled, te meg még szereted (szeretted). Ezt neked kell tudnod, hogy hogyan tudod ezt feldolgozni (beszéld ki a közeli barátodnak, vagy szüleidnek) ha sokáig fennál, akkor menyj pszichológushoz, beszéljétek meg. Az általában beválik, ha meg tudod beszélni a legjobb barátoddal.
2016. márc. 11. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!