Milyen bajom lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Valamiért nem bírom másoknak a jelzéseit felfogni.Ténylegesen szinte szemembe mondja de mégsem.Ha még is vesszek valami jelet az is elkönyvelem annak hogy biztos csak véletlen volt.Az a lényeg hogy meleg vagyok most már teljesen belefáradtam a színlelésbe.Másik elkezdték sejteni nemi irányultságomat mintha ha utalgatnának rá de egyszerűen nem bírom eldönteni hogy most mi van.Lehet ne valahogy fejleszteni ezt a képességét?
2016. márc. 9. 20:12
1/1 anonim válasza:
van aki simán megmondja neked ki meleg és ki nem, valaki pedig totálisan nem tudja a jeleket feldolgozni, úgy tűnik te az utóbbiak körébe tartozol. szerintem segítene ha következtetnél dolgokra azokból amiket mondanak vagy tesznek. vagy ha éppen olyan akkor kérdezz rá valamire ami segíthet..jó tudom ez így valóban nehéz helyzet, de hogy ezt fejleszteni hogy lehet azt sajnos nem tudom.. olvasgass neten olyan cikkeket amik erről szólnak, azok sokat segíthetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!