Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért stresszelek mindig?

Miért stresszelek mindig?

Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy folyton stresszelek.Mindig ideges vagyok valami miatt.Egészen apró dolgok miatt is...ilyenkor általában görcsöl a hasam,egy kicsit szédülök és remegek.Próbálok lenyugodni,de nem megy.Sokan mondták már,hogy ne stresszeljek de ez nem ilyen könnyű.Elég nagy a nyomás van rajtam,az iskola,az edzések,és a családom miatt is.Az a gond,hogy az idegesség még ront is a teljesítményemen.Ettőlég idegesebb leszek. :( Valaki tudna segíteni,hogy küzdhetném ezt le?
2016. márc. 10. 19:19
 1/2 anonim válasza:

hali!

régen én is pontosan ilyen voltam. mindenen stresszeltem, és ilyenkor nem sokan tudtak megnyugtatni. aztán vidékről bpre költöztünk, és most már az eddigi énem ellenkezője vagyok :)

egyszerűen azért, mert beláttam, hogy az életem nem azért van, hogy végigizguljam. ha el kell rontanom valamit, elrontom, mivel a sors akarta így. mostanság csak lazulok a dogák felett, mások előtt is jobban ,,szereplek"

egy rosszul sikerült meccs vagy doga miatt nem lesz se jobb, se rosszabb az életed úgyhogy keep calm ;). ha versenyhelyzetben vagy, koncentrálj, és csak mosolyogj egyet a világra! Gondolj vmi relaxáló vagy vidám zenére!

2016. márc. 11. 17:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat :) igazad lehet.Majd igyekszem ezekre odafigyelni! :)
2016. márc. 12. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!