Milyen következményekhez vezet a mindennapi túlzott, már-már beteges stressz, szorongás, izgulás, és hasonlók? Hogy szüntessem meg?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen 1-2 éve ez megy, gondolom állandóan magas az adrenalin szintem is. Kisebb dolgokon is nagyon izgulok, ilyenkor mindent elrontok, és nem tudok normálisan gondolkozni. Persze nem ilyen vészes az eset, mint ahogy leírom, de ez a helyzet már nem normális, az tuti. (Önbizalmam is a padló alatt van.)
Már gondoltam, hogy elmenjek pszichológushoz, vagy valami gyógyszert kéne szedni.
Mit tegyek ellene?
2010. ápr. 2. 13:10
11/12 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem, hogy előbb jött a betegség, és aztán alakult ki ez a szorongás. Milyen tápanyagok hiánya okozhat efféle idegrendszeri/viselkedési rendellenességet?
2010. ápr. 2. 13:51
12/12 anonim válasza:
Ami biztos,hogy a B-vitamin hiánya szorongást,depressziót,akár agresszív viselkedést is kiválthat.(Pánik és depresszió esetében az Omega 3 hiányt is kimutatták)A Magnézium és a Kalcium is az idegrendszerre(is)hat.Az ásványok is fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!