Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit ajánlotok STRESSZ, szorong...

Mit ajánlotok STRESSZ, szorongás csökkentésére?

Figyelt kérdés
Vagy "elhagyására"
2010. febr. 4. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

helyes légzőgyakorlatok.

sport. sok séta. kikapcsolódás. olvasás. sok-sok szellőztetés.

2010. febr. 4. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem a homeopátiás sedatif pc segített. Egy ezres, recept nélkül. Nem mindenkinek segít a homeopátia, de egy próbát szerintem megér. Sok sikert.
2010. febr. 4. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
42%

ezt a jatekot:

[link]

2010. febr. 4. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

nyugtató teák, pl. citromfű fogyasztása. jógázás, légzőgyakorlatok, meditáció, klasszikus zene hallgatása.

ha a keresőbe beírod, hogy jóga vagy meditáció, számtalan lehetőséget fog felkínálni, próbált ki őket és majd meglátod, melyik válik be neked a leginkább.

illetve ha épp nincs időd hosszabb meditációra, vagy ennyira feszült vagy, hogy nem tudod elengedni magad, akkor vannak azonnal ható feszültségoldó gyakorlatok, pl. ha ideges vagy szorítsd össze az öklöd, amilyen erősen csak tudod, képzeletben vezess bele minden feszültséget, majd ha "meggyűlt", engedd el és hagyd, hogy "kiszálljon"!

2010. febr. 4. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:

19:13

én is sedatív pc-t szedek és nekem is segít, jobban lenyugtat és ezáltal jobban eltudok lazulni

ja meg macskagyökérkapszula ami még bevált nálam:D

2010. febr. 4. 20:31
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az összes választ :))
2010. febr. 4. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!