Meg fogok bolondulni?
Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok, szorongok. Újabban halucinálok is dolgokat, de tudom hogy nem igaziak, mert nem valószerűek. Azt is megfigyeltem magamon, hogy ha hirtelen történik valami, leejtek valamit, elvétek egy lépcsőfokot, akkor a homlokom több ponton szúr, mintha az idegvégződések szúrnának, nem olyan fejfájás szerűen, ha értitek. Visszaestem a depresszióba is. 17 éves lány vagyok, anyukám is.pánikbeteg, de valamiért nem akarja ezeket komolyan venni, pedig segítségre lenne szükségem. Mindig azt mondja mindenre, hogy ez normális. Az is normális, hogy nem merek bemenni tesi órára és végig sírom, mert annyira szorongok, meg az is, hogy ha egy kicsit hangosabban szólnak hozzám, akkorát.ugrok, mint aki szellemet lát, vagy hogy múltkor sírtam németen, mert megláttam az ablakból a kerítést...2016. márc. 9. 17:43
11/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok biciklizni..:D
2016. márc. 10. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!