Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, hogy úrrá legyek...

Mit tegyek, hogy úrrá legyek a félelmemen?

Figyelt kérdés

Megnézek egy krimit/lájtos horrort és este úgy megyek el aludni, hogy félek attól, hogy a gyilkos (a film/könyvbeli) meggyilkol éjszaka. Tudom, hogy ez nem fog megtörténni, de félek tőle. Rettegek, nem tudok aludni, félek megmozdulni. Kissebb koromban vidám mesekönyvet vittem fel az ágyamra és (mivel ilyenkor csak felkapcsolt lámpával merek lefeküdni) azt olvasgattam. Mostanában már megmozdulni sem merek. Érzem, hogy figyelnek. Egyébként egész kicsi korom óta van ez 4-5 éves koromban volt olyan, hogy rosszat álmodtam, de nem mertem odamenni anyáékhoz, mert féltem, hogy lelőnek a folyosón.

Most mindig ég egy sólámpa a szobámban, de ha éjjel felébredek félek attól, hogy megölnek, mert... fogalmam sincs miért. Mit csináljak ez ellen? Az agyam egyik fele végig tudja, hogy nincs mitől tartanom de nem tudom elhitetni magammal. Volt már valaki hasonló helyzetben? Hogy sikerült leküzdenie?

2016. márc. 7. 23:43
 1/4 anonim válasza:

Nagyon egyszerű... ne nézz ilyeneket ha nem bírod ne erőltesd...

Válogasd meg "mit viszel be" és ennyi élj tudatosabban minden téren!

2016. márc. 7. 23:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Már kb. egy hónapja nem néztem semmi ilyesmit. De most is úgy érzem, hogy hátulról figyel valaki. Csak úgy csinálok mintha nem venném észre, és akkor most még békén hagy.
2016. márc. 7. 23:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Te hallottál már olyanról, hogy paranoia?
2016. márc. 8. 12:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen. Ez az?
2016. márc. 8. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!